Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.768
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.768
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sepetinde Bu 8 Altcoin Olan İsim: Haftaya Bunları Bekleyin!

TerraUSD (UST) stablecoin’inin çöküşü kripto para piyasasında moralleri bozsa da; Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL) ve diğer kripto paraların tamamen farklı iş kullanımları vardır. Bunu savunan Jaltech (fon yönetimi şirketi) partneri Jonty Sacks Jaltech’in altcoin portföyünü açıklarken bir analist de piyasaya yönelik analizlerini aktardı.

Analist, kripto paralara yönelik genel analizini açıkladı

Kripto analisti Marcus Kramer, Joe Biden yönetimi tarafından Amerikalıların bu zorlu ekonomik zamanlarda hayatta kalmasına yardımcı olmak için çok sayıda teşvik kontrolünün büyük olasılıkla BTC’ye gideceğini savunuyor (2021’de olduğu gibi). Kramer, “İkinci olarak, kripto pazarlarına giren kurumsal fonlar (Fidelity, Paypal, Tesla, MicroStrategy vb.) ve hatta şimdi kriptoya giren hükümetler (Miami) bile bunların başında geliyor” diyor Kramer.  Altcoin’ler son birkaç günde çok daha düşük destek seviyelerinden de olsa toparlanma belirtileri göstermeye başladı.

Yol boyunca daha fazla sarsıntı olabilir, ancak analiste göre, alıcıların, bunun yılın en iyi satın alma fırsatı olduğuna inanarak pazara yeniden girdiği açık. Yatırımcı duyarlılığının iyi bir göstergesi, belirli bir süre boyunca uzun pozisyonlar açan yatırımcılara karşı kısa pozisyonlar açan traderların sayısını ölçen vadeli işlem uzun/kısa oranıdır. Şimdi, genellikle bir yükseliş göstergesi olan ticaretin uzun tarafına ağır bir şekilde taşındı. Bunlar, dört veya beş yıldan fazla bir süredir kripto para yatırımı yapanlar için özellikle endişe verici zamanlar değil. Analist, bu tarz yatırımcılar için bu hareketlerin çok tanıdık olduğunu düşünüyor.

Jaltech portföyünde hangi altcoin projeleri var?

Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL) ve diğer kriptoların tamamen farklı iş kullanımları vardır. Bankalar gibi aracılar olmadan, faizle borç verme ve yatırım yapma gibi ortak iş ve finansal ihtiyaçlar için Blockchain çözümleri sunarlar. Katılmak için, bu Blockchain üzerinde çalıştığı yerel para birimlerine; yani ETH, ADA, DOT ve SOL’unuz olması gerekir. Jaltech’in portföyünde ise aşağıdaki coin’ler yer alıyor:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir