Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.065
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.065
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

“Senden Adam Olmaz” Denilen Çocuk, Bitcoin Milyoneri Oldu!

Öğretmeninin “Senden adam olmaz” dediği Erik Finman, 12 yaşında kripto para yatırımı yaptıktan sonra 18 yaşında en genç Bitcoin milyoneri oldu. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Bitcoin milyonerine liseyi bırakması ve McDonald’s’ta çalışması  söylenmiş

Erik Finman vermiş olduğu röportajda “Liseyi gerçekten sevmedim. İnsanlar gerçekten ne yapmaya çalıştığımı, aradığımı ya da hayalini kurduğumu anlamadılar” diyor. Erik Finman, bir öğretmeninin, okulu bırakmasını ve McDonald’s’ta çalışmasını, çünkü hayatta asla daha fazlasını başaramayacağını söylediğini belirtiyor. Bitcoin milyoneri, sonrasını şu şekilde anlatıyor:

Liseyi bıraktım ve ailemle bahse girdim: 18 yaşıma kadar bir milyon dolar kazanırsam, okula veya üniversiteye geri dönmem gerekmeyecek.

Ve büyükannesi tarafından verilen 700 paund ile satın aldığı 100 Bitcoin’in değeri fırladığında ve token başına 27.000 dolar olduğunda Erik Finman, amacına ulaşmış oldu. Birleşik Krallık’ta 18 yaşından küçük çocuklar kendi adlarına şirket hissesine sahip olamıyorlar. Bununla birlikte, Wealthify’a göre ebeveynler, belirli ticaret mekanizmalarını kullanarak çocukları adına hisse senedi yatırımı yapabiliyorlar.

Kripto para birimleri düzenlemeye tabi değil ve bunlara yatırım yapmak para kazanmanın garantili bir yolu değil. Aynı zamanda inanılmaz derecede değişken çünkü bunlar çok genç piyasalar ve fiyatın bir gün içinde, hatta dakikalar içinde vahşi dalgalanmalar yaşaması, onu çok tehlikeli bir girişim haline getirmesi nadir değil.

Haziran 2020 itibariyle Erik Finman, varlıklarını 4,8 milyon doların üzerinde değere sahip 341 Bitcoin’e yükseltti. Şimdi 22 yaşında olan kripto kralı, servetini Silikon Vadisi’nden bir eğitim işi kurmak için kullandı. Bitcoin milyoneri şunları söylüyor:

Yatak odamdan bir işe başladım. O noktada biraz Bitcoin’im vardı. Bitcoin biraz yükseldi, bu yüzden işimi finanse etmek için bunun çoğunu kullanabildim. Müteahhitler, serbest çalışanlar, programcılar, çalışanlar işe alıyordum. Kimse benim 15 yaşında olduğumu bilmiyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir