Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.977
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.977
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Senatör Cruz, FTX Konusunda Binance’in Kötü Niyetli Olduğunu Düşünüyor

Senatör Cruz, Binance’in FTX’i satın almak için yapmış olduğu teklifin kötü niyetle yapıldığını düşünüyor.

Ted Cruz, Binance’in kararını çok hızlı bir biçimde değiştirmesinin kötü niyetli olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Senatör Cruz: Endişe Verici

Binance’in büyük bir kriz yaşayan FTX’i satın almak için yaptığı hamleden çok hızlı vazgeçmesi, Cruz’un hareketin kötü niyetle yapıldığını düşünmesine neden oldu:

“Bütün bunlar, en hafif tabirle kötü niyetli olduğunu gösteriyor ve bu durum endişe verici. Bana göre bu kesinlikle kayda değer ve ek inceleme yapmaya değer bir konu”

Austin’de gerçekleşen Texas Blockchain Summit’te kısa bir demeç veren Cruz, Sam Bankman-Fried’ın Senato Yargı Komitesi önünde ifade vermesinin oldukça anlamlı olabileceğini dile getirdi.

Meclis Finansal Hizmetler Komitesi, FTX’in çöküş süreciyle ilgili olarak Aralık ayında bir oturum gerçekleştirileceğini duyurdu.

Senatör Cruz, FTX’in çöküşünde Binance’in oynadığı role rağmen, iflas eden borsanın yaptığı birçok yanlış şey olduğunu dile getirdi:

“Elimize geçen raporlar, mali tablonun muazzam bir biçimde yanlış yönetildiğini, potansiyel dolandırıcılığın meydana geldiğini ve yatırımcıların milyarca dolar zararla karşı karşıya olduğunu gösteriyor”

Senatör, suçlamalarla ilgili konuşmak için henüz çok erken olduğunu dile getirdi.

“İnsanlara zarar veren kasıtlı bir dolandırıcılık varsa -görünüşe göre durum bu- o zaman elbette bunun sonuçları ve sorumluluğu olmalıdır”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir