Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.351
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.351
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEC, Hashdex ve ARK 21Shares’in Ether ETF Başvurusunu Erteledi

SEC

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Hashdex ve ARK 21Shares tarafından sunulan spot Ether exchange-traded fund (ETF) kararını erteledi. Her iki Ether ETF başvurusu için nihai karar Mayıs ayı sonlarında verilecek.

Analistler Ether ETF Onayı Konusunda Karamsarlığa Kapılıyor

Analistler, şu anda mevcut olan sekiz adet Ether ETF başvurusunun (BlackRock, Grayscale, Fidelity, Invesco Galaxy, VanEck, Hashdex ve Franklin Templeton) onay alma şansı konusunda giderek daha karamsar hale geldi. Bu değişim, SEC ile ihracı yapan kuruluşlar arasındaki iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor. Bloomberg ETF analisti James Seyffart, 19 Mart tarihli bir yazısında, SEC’in bu sessizliği nedeniyle endişelerinin arttığını dile getirerek, daha önceki ihtiyatlı iyimser tavrını Mayıs ayına kadar reddedilme beklentisine çevirdiğini söyledi.

Kamuoyu Görüşü de Analistlerle Aynı

Mayıs 2024 sonuna kadar Ether ETF onayına olan kamuoyu güveni de keskin bir şekilde düştü. Polymarket verilerine göre, oranların Ocak ayındaki %77’den şu anda sadece %32’ye düştüğünü gösteriyor.

Grayscale, ETF’lerinin rekabet gücünü artırmak için spot Ether ETF teklifine staking yetenekleri eklemeyi düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir