Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.148
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.148
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEC, Finlandiya’da Richard Heart’a Karşı Dava Açtı !

SEC Richard Heart Dava pulsechain. pulse coin.jpg

Finlandiya’daki Evinde Richard Schueler‘e Davanın Tebliğ Edilmesi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), HEX kurucusu Richard Schueler – nam-ı diğer Richard Heart – üzerine Finlandiya’nın başkenti Helsinki’deki evinde bir dava açtığını bildirdi. New York Bölge Mahkemesi’nin 11 Aralık tarihli dosyasına göre, SEC, Heart’a 31 Ekim’de yedek bir hizmet yoluyla dava tebliğ etti. Bu yöntem, davalının bulunmasında zorluklar nedeniyle doğrudan davalıya tebliğ yapılamadığında kullanılan bir alternatiftir.

sec pulsechain dava pulse coin.jpg

 

SEC’in Richard Heart’a Karşı Açtığı Davanın İddiaları

SEC, Heart’ı Temmuz ayında dava etti ve iddia edildiğine göre, Hex, PulseChain (PLS) ve PulseX (PSLX) adlı, ajansın kayıtsız menkul kıymetler olduğunu iddia ettiği ürünlerden 1 milyar dolardan fazla kazanç sağladı.

 

PulseChain Nedir?

PulseChain, Richard Schueler tarafından geliştirilen ve crypto alanında yeni bir yaklaşım sunan bir blockchain projesidir. PulseChain coin, bu ağın yerel kripto para birimidir.

Heart’ın Bulunamaması ve Çevrimiçi Aktiviteleri

SEC, Heart’ın yerini sıkı bir şekilde gizlemesine rağmen, çevrimiçi olarak aktif olmaya devam ettiğini belirtti. SEC’in Kasım ayındaki durum raporundan bu yana, Heart, çeşitli kripto ile ilgili olaylar hakkında 40’tan fazla Twitter gönderisi yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir