Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$58.482
% 7.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 58.482
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

SEC Başkanı Gary Gensler, Kripto Politikası Hakkında Tavsiye Almak İçin Bir Danışman Tuttu

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto politikaları hakkında tavsiye için kripto alanında uzmanlaşmış kıdemli bir danışman tuttu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Gary Gensler’e danışmanlık yapacak olan Corey Frayer, Senato Bankacılık Komitesi’nde hizmet vermeye başlamadan önce on yıl boyunca Kongre üyelerine danışmanlık hizmeti verdi.

Gensler’in bu hamlesi, önümüzdeki yıl kripto için düzenleyici bir çerçeve oluşturmaya odaklanılmasının yanı sıra, SEC’in sektörü düzenleme çabalarının da hızlanabileceğini gösteriyor

Senato Bankacılık Komitesine yakın bir kaynağa göre Frayer, kripto para birimlerinin yatırımcılara oluşturabileceği risklerle ilgili endişeleri hakkında açık sözlü bir isim olan Senatör Sherrod Brown’ın kripto politikasına öncülük etti.

SEC’in duyurusuna göre Frayer’ın SEC’deki yeni görevi “kripto varlıklarının gözetimi ile ilgili politika oluşturma ve kurumlar arası çalışma” üzerine olacak.

Corey Frayer, Amerika Katolik Üniversitesi’nden Uluslararası Ekonomi ve Finans diplomasına sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir