Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.239
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.239
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sec, Ara Temyiz İçin Geri Adım Attı!

Sec, Ripple’ın New York mahkemesinin kurumun yüksek profilli kararın bir kısmına itiraz etmesine izin vermemesi gerektiği yönündeki iddiasına sert tepki gösterdi.

Ajans, ilk önce geçen ay New York Güney Bölgesi’ndeki ABD Bölge Mahkemesi’ne ara temyiz kararı için bir başvuruda bulundu. Sec ara temyiz başvurusunun yalnızca bir duruşmayla sonuçlanacağını ve süreci uzatmayacağını savundu.

Ajans, Mahkeme gibi SEC’in de bu davanın en etkili nihai çözümünde kurumsal çıkarı vardır dedi. “Davalıların menfaati ise, aksine, nihai kararı geciktirmek, böylece yalnızca 2020’den bu yana 3 milyar doların üzerinde net ODL satışına ulaşacak şekilde, kayıtla birlikte gelen açıklamalar olmadan XRP’yi kamu piyasalarında serbestçe satmaya devam edebilecekler.”

New York Bölge Mahkemesi Hakimi Analisa Torres, geçtiğimiz ay Ripple’ın programatik olarak adlandırılan bazı XRP satışlarının, onlar için uygulanan kör teklif süreci nedeniyle menkul kıymetler yasalarını ihlal etmediğine karar verdi.

Ayrıca tokenin kurumsal yatırımcılara yapılan diğer doğrudan satışlarının menkul kıymetler olduğuna karar vererek SEC’e kısmi bir kazanç sağladı.

Fakat SEC, mal ve hizmet karşılığında XRP teklifleri ve satışlarını içeren “diğer dağıtımlar” ile ilgili kısmına itiraz etmek istiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ripple, mahkemenin SEC’in temyiz talebini reddetmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mahkeme kararının “ara temyiz için uygun olduğunu söyledi. SEC’in temyize gitmesine izin verilirse, düzenleyicinin XRP’nin kurumsal satışını içeren mahkeme kararına “çapraz itirazda bulunabileceğini” savundu.

Ripple’ın avukatları geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, “Bu çapraz temyiz de yalnızca SEC’in vurgulamak istediği kısımların değil, tüm kaydın incelenmesini gerektirecek.” Dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir