Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.012
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.012
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Scallop Protocol 3 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Sui Network’ün önde gelen para piyasası Scallop, Q1 2024 Stratejik Yatırım Turunu başarıyla tamamlayarak toplam 3 milyon dolar fon sağladı. Yatırımcılarının resmi duyurusuyla Scallop, Kripto ve NFT alanlarındaki en önde gelen isimlerden bazılarına sahip bir Melek Yatırımcılar dizisini açıkladı.

Önemli melek yatırımcılar arasında Web3’ün önde gelen NFT balinalarından ve etkileyicilerinden ikisi olarak tanınan Dingaling ve Zeneca yer alıyor. Listede ayrıca bir Crypto VC yatırımcısı olan VirtualBacon ve 160.000’den fazla aboneye sahip YouTuber ile 100.000’i aşan bir abone tabanına sahip Cryptonauts da yer alıyor. Mario Nawfal, Alex Kruger ve Anbessa gibi tanınmış isimler de Scallop’un Melek Yatırımcı listesinde öne çıkıyor.

“Sui Network’ün önde gelen DeFi projesi olarak konumlanmamızı ve daha fazla ürün sunmamızı sağlayan yatırımcılarımızın sarsılmaz desteği için son derece minnettarız.”

Scallop Protocol Nedir?

Scallop Protocol, birleşik bir platformda yüksek faizli borç verme, düşük ücretli borçlanma, AMM ve dijital varlık öz yönetim araçları sunan dinamik bir para piyasası oluşturmak için kurumsal sınıf kaliteye, gelişmiş birleştirilebilirliğe ve sağlam güvenliğe güçlü bir vurgu yapmaktadır. Ayrıca Scallop, profesyonel tüccarlar için özel olarak tasarlanmış bir SDK sunmaktadır. Protokol, birincil varlık havuzları için ortalama %20’lik bir APR’ye sahiptir.

Sui Network’ün önde gelen para piyasası olan Scallop Protokolü şu anda 110 milyon doların biraz üzerinde bir Toplam Kilitli Değere (TVL) sahiptir. Son aylarda Scallop, tüm zamanların en yüksek TVL’si olan 156 milyon $’a ulaşmak, toplam borç verme ve borç alma hacminde 5 milyar $’ın üzerinde kolaylık sağlamak ve Flash Krediler hacminde 2 milyar $’ın üzerinde işlem yapmak da dahil olmak üzere çok sayıda önemli kilometre taşına ulaştı.

Scallop Protocol, Aftermath Finance, Haedal Protocol, FlowX Finance, Typus Finance, KriyaDEX, OKX Wallet ve diğerleri gibi projelerle kapsamlı bir ortaklık ağı kurmuştur. Entegrasyon ve geliştirme için bir seçim olarak popülaritesi açıktır, çünkü Scallop açık kaynaklı hale getirilmiştir ve Kai Finance ve SuiPearl dahil olmak üzere Sui ekosistemindeki projeler için platform üzerine kolay inşa edilmesini kolaylaştırmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir