Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.799
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.799
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SBF, Şifreli Tweetlerin Doğaçlama Olduğunu Söyledi

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, attığı bir dizi tuhaf tweet’te birkaç saat arayla “Ne Oldu?” anlamına gelen tek harflik tweetler attı.

FTX’in 11 Kasım’da 11. Bölüm iflas başvurusunda bulunmasından bu yana, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve Adalet Bakanlığı da dahil olmak üzere birçok kurum çökmüş olan firma hakkında soruşturma başlattı. İstifa eden CEO SBF ise işi artık eğlenceye vurmaya başladı.

SBF’den Şifreli Tweetler

SBF’nin attığı garip tweetler, Pazar günü “Ne” ve “H” harflerinin paylaşılmasıyla başladı. Daha sonra New York Times’a verdiği bir röportajda “Birden fazla kelime olacak” dedi.

SBF, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımların uydurma olduğunu belirtti. Bu tuhaf mesajı neden attığını açıklaması için kendisine daha fazla baskı yapıldığında da bilmediğini söyledi.

Günün sonunda “What Happened” (Ne Oldu?) anlamına gelen bir zincir ortaya çıktı. Bazıları bu tweetlerin Alameda Research’ün bu yılın Ağustos ayında dinlenmek için şirketten ayrılan ve tweetlerini “ne oldu” diye bitirmesiyle tanınan eski eş CEO’su Sam Trabucco’ya bir gönderme olduğunu düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir