Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.358
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.358
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Satoshi Island Proje İncelemesi

SATOSHI ISLAND

Satoshi Adası, Avustralya ve Fiji arasında sıkışmış tropik cennet Vanuatu’da bulunan 32 milyon metrekarelik özel bir adadır. Satoshi Island Holdings Limited’e ait olan ada, dünyanın kripto başkenti olarak kabul edilme hedefiyle kripto uzmanları ve meraklılarına ev sahipliği yapmayı amaçlıyor.

Yıllarca süren hazırlık, Vanuatu Başbakanı ve Maliye Bakanı’ndan yeşil ışık ve tüm onayların alınmasından sonra, Satoshi Adası artık gerçek dünya kripto ekonomisine ve blok zincir tabanlı demokrasiye dönüştürülmeye hazırlanmayı amaçlıyor.

Satoshi Island on Twitter: "The blocks of land on Satoshi Island are divided into 2,100 uniquely indentifiable parcels, made up of 10 NFTs per block. The NFTs are available through 7 collections

 

İşte Avustralya ve Fiji arasında sıkışmış tropik cennet Vanuatu’da bulunan 32 milyon metrekarelik özel bir ada olan Satoshi Island’dan görüntüler.

Adada yaşam, başka hiçbir şeye benzemeyen bir deneyim olacak ve kripto topluluğuna, sevdiğimiz endüstri etrafında tasarlanmış bir yerde, benzer düşünen insanlar arasında yaşama ve çalışma yolu verecek.

Tüm yıl boyunca planlanan blockchain etkinlikleriyle Satoshi Island, etkinliklerini düzenlemek isteyen konferanslara açık bir davetiyeye sahip.

Kripto projeleri de adada bir üs kurmak için memnuniyetle karşılanır ve diğer projelerle çevrili olmak, benzeri olmayan ağ fırsatları sunacaktır.

Satoshi Adası gerçek bir yer olduğundan ve sahiplerinin NFT’leriyle yaptıkları adanın geleceğini etkilediğinden, bir Satoshi Adası NFT‘sine sahip olmak, genellikle NFT sahipliğiyle ilişkilendirilmeyen bir sorumluluk düzeyi gerektirir. Bunu akılda tutarak, Satoshi Island NFT’leri, öngörülemeyen durumlarda onları doğru ellerde tutmaya yardımcı olacak ek güvenlik özellikleriyle birlikte gelir.

Arazi NFT’leri, Satoshi Adası’ndaki gerçek arazi haklarını temsil eder. Adada sadece 2100 blok arazi olacak ve her blok 10 Kara NFT’sine bölünecek. Bütün bir bloğa sahip olun ve kendi NFT’lerinizi veya kendi bireysel NFT’lerinizi oluşturun ve başkalarıyla birlikte inşa edebileceksiniz.

 

İşte sizler için derlediğimiz Satoshi Island’da yaşamlarınızı sürdürebileceğiniz bazı blok yapılar ve alanlar:

An In-Depth Look at Satoshi Island — A Crypto-Centric Residential Community in Vanuatu Where Land Titles Are NFTs – Bitcoin News  Welcome to Satoshi Island

Welcome to Satoshi Island  Welcome to Satoshi Island

 

Satoshi Vatandaşlığı

Satoshi Adası Vatandaşlığı, hevesli herhangi bir Satoshi Adalısı için nihai NFT’dir. Sahibine adada yaşama ve çalışma hakkı, darphanelere erken erişim, hava yardımları, gelişmiş NFT güvenliği ve çok daha fazlası dahil olmak üzere özel avantajlar sağlar.

Sadece 21.000 Satoshi Adası Vatandaşlık NFT’si oluşturulacak. NFT’ler koleksiyonlar halinde yayınlanacak ve ilk sürüm vatandaşlıklar, projenin ilk destekçilerine airdrop yoluyla verilecek. Vatandaşlık NFT’lerinin ek koleksiyonları daha sonraki bir tarihte yayınlanacaktır.

Satoshi Island Citizenship NFT

 

Satoshi Adası Vatandaşlığı NFT’sinin Vanuatu Vatandaşlığı ile aynı olmadığını hatırlamak önemlidir. Bununla birlikte, Vanuatu’nun ikinci bir pasaport arayan insanlar için saygın bir yatırım yoluyla vatandaşlık programı vardır. Bu programdan yararlanmak isteyenler için Satoshi Adası Vatandaşlık NFT’leri, sahiplerine Vanuatu Yatırım ve Göç Bürosu aracılığıyla hızlandırılmış işlememize erişim sağlar.

Satoshi Island projesi geliştiricileri arasında ise:

Ada Tasarımı ve Gelişim Sorumlusu:

Master planlama ve geliştirme süreci,
dünyaca ünlü mimarlık firması
James Law Cybertecture tarafından sağlanmaktadır.

       Mimar James Law'ın PortresiWelcome to Satoshi Island

 

Satoshi Island projesi çalışma ekibinin diğer isimleri arasında :

Denys Troyak

Lojistik Ekibi
Denys, adanın fiziksel gelişimi için gerekli düzenlemelerle ilgilenen,
yerdeki her şey için operasyonların başıdır.

Taras Filatov

Teknik Geliştirme Ekibi
Taras ve ekibi, fiziksel ve dijital arasındaki bağlantıyı sağlayan
tüm teknoloji ve blok zinciri geliştirmeleriyle ilgilenir.
    Danys Troyak              Taras Filatov                   

 

Satoshi Island projesi yol haritasınında,önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi amaçladıkları hedefler :

2.çeyrek 2022

Arsa NFT Tapu Satışları: Land Tapu NFT Koleksiyonu, Satoshi Adası’nda arazi sahibi olmakla ilgilenen herkes için cennet dilimlerini güvence altına alma şansı. Arazilerimizin satışından elde edilen fonlar, imar için arazi bloklarının hazırlanmasına ve gelen nüfusu barındırmak için gerekli altyapıya gidecek. Yeterli miktarda sattığımızda Arsa NFT Tapuları çıkacak ve projenin bir sonraki aşamasına geçilebilecek.

Q3 2022

Vatandaşlık NFT Lansmanı: Vatandaşlık NFT’leri, sahiplerine adada yaşama, oy hakları, darphanelere erken erişim, airdroplar ve çok daha fazlası gibi münhasır haklar ve avantajlar sağlar. Arazi NFT Tapuları yayınlandıktan sonra, Vatandaşlık NFT’lerini almak için beyaz listeye alınanların tümü ücretsiz NFT’lerini yalnızca ödenecek gaz ücretleri ile basabilecektir.

Satoshi Adası Modülü Üretim Aşaması 1 :Satoshi Island, Q3 2022 teslimatı nedeniyle kısa süreli konaklama oluşturmak için ilk Satoshi Island Modülleri grubunu devreye alacak.
Fabrikamız üretim sürecini başlatmak için talimatları bekliyor ve ayda yaklaşık 200 modül tedarik kabiliyeti ile ada kesin hızlı ve verimli bir şekilde şekil almaya başlamak için.

3.Çeyrek 2022

NFT pazar yeri : Satoshi Adası pazarı, tüm Satoshi Adalılarının NFT’lerini alıp satmaları için bir pazar yeri görevi görecek.

Q4 2022/Q1 2023 :Özel açılış

 

*Gerçek ve Metaverse hayatını tatil merkezleri ve yaşanabilir alanlarla birleştiren Satoshi Island projesinin tokenı olan $STC 22 Ağustos’ta OKX borsasında listeleniyor.Detaylar için haber kanalımızıziyaret edebilirsiniz.

Coinmuhendisi olarak bizler kanalımızda Satoshi Island hakkında detaylı bilgiye sahip olabileceğiniz proje inceleme videosu hazırladık.Sizler kanalımızdan videoya ulaşarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir