Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.607
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.607
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Santiment: Ripple ve Bu 5 Altcoin Fırsat Bölgesine Girdi!

Kasım ayında 3 trilyon dolara yaklaşan toplam piyasa değeri, Aralık ve Ocak aylarının düzeltici fiyat hareketleri eşliğinde 1,6 trilyon dolara kadar geriledi. Bitcoin’de dahil neredeyse tüm altcoin piyasası ATH fiyatlarından yarıdan fazla değer kaybetti. Mevcut seviyelerin dip olup olmadığı zaman içinde ortaya çıkacak. MVRV Uyuşmazlığı bazında piyasa analizlerini yayımlayan Santiment, Ripple ve 5 altcoin projesinin neden fırsat bölgesinde olduğunu açıklıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Santiment: Ripple (XRP), 1INCH, AAVE, CEL, GRT ve UNI fırsat bölgesine girdi

Santiment tarafından sağlanan veriler, MVRV Uyuşmazlığı bazında Ripple (XRP), Aave (AAVE) ve 3 altcoin projesinin fırsat bölgesine yaklaştığını gösteriyor. Aşağıdaki metriklere göre, kripto para piyasasındaki yüksek dalgalanmalar sırasında, bireysel yatırımcılar bazı altcoinleri aşırı derece satın alırken, diğerleri daha az alınıyor. Verilerin gösterdiği gibi, XRP şu anda 1 günlük MVRV ayrışmasında piyasa en az satın alınan kripto para birimlerinden biri. Piyasadaki verilere ve fonların yeniden dağıtımına göre, XRP en düşük giriş hacmini alıyor.

1inch Network (1INCH) token ise MVRV’de bir günlük büyük bir farklılık ile “az satın alınan” liderler arasında. Altcoin piyasasının çoğunluğu düşük alımda kalırken, Fantom gibi piyasada altı aylık MVRV farklılığında veya sadece uzun vadede biraz fazla alım olarak değerlendirilebilecek bazı pozisyonlar var.

MVRV sapması nedir?

Santiment’in grafiği, her bir kripto paranın normal durumundan ne kadar uzakta olduğunu hesaplar. Her bir MVRV zaman çerçevesi, ilgili altcoinin aşırı alınıp satılmadığının veya düşük satıldığının anlaşılmasını sağlayan yüzde mesafesini ölçmek için bir araya getirilir. MVRV veya “Piyasa Değeri ile Gerçekleşen Değer”, kripto para yatırımcılarının fiyatın adil olup olmadığını anlamasını sağlayan orandır. Bağımsız bir metrik olarak MVRV, piyasanın tepelerini ve diplerini belirlemek için kullanılır. Tarihsel verilere göre, piyasada ortaya çıkan hemen hemen her üst ve alt kısmı doğru bir şekilde tahmin ettiği için gösterge başarılı sayılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir