Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.481
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.481
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Santiment, Bu 5 Altcoin’e Dikkat Çekti: Balinalar Avlıyor!

Ünlü kripto analitik firması Santiment’e göre, akıllı sözleşme odaklı altcoin projeleri Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT), belirli bir geliştirme metriğinde güç sergiliyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Santiment 5 altcoin projesine dikkat çekiyor

Santiment’e göre, büyük kripto projeleri arasında, üç Ethereum (ETH) rakibi en yüksek GitHub teslim oranlarına sahip. Firmaya göre, geliştirme faaliyeti, büyük kripto para birimlerinin büyümesi ve yaşaya bilirliği için önemli olmaya devam ediyor. İstatistiklere göre Solana en popüler proje, ardından Cardano ve Polkadot geliyor. Ethereum dördüncü sırada yer alırken, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK) beşinci sırada yer alıyor.

Balinalar Ethereum birikimini sürdürüyor

Santiment’e göre, son fiyat düşüşlerine rağmen, en büyük Ethereum balinaları Ekim ayından bu yana ETH topluyor. 100.000’den fazla ETH’ye sahip cüzdanlar, 1 Ekim’den bu yana toplam 4.8 milyar dolara 1.54 milyon ETH daha ekledi. Bu adres sınıfı şu anda ETH’de toplam 164.4 milyar dolar tutuyor. Santiment’e göre, piyasa değeri-gerçekleşen değer (MVRV) indikatörü, Bitcoin’in (BTC) hala yukarı yönde “potansiyeli” olduğunu gösteriyor. Firma bu metrikleri, 15 Şubat tarihli bir tweet’te yayınladı:

Balina sınıfı Ethereum adresleri, Aralık ve Ocak fiyat düşüşü sırasında çantalarını elinde tuttu ve 3.120 dolara geri tepme sırasında sabırları ödüllendirildi. 1 Ekim’den bu yana, aslında, 100.000+ ETH adresi toplu olarak 1.54 milyon ETH ekledi, bu da 4.8 milyar dolarlık kazanç.

Bitcoin’in 44.2 bin dolara yükselmesi, yatırımcılar için iyimser bir tablo sundu. Ortalama 30 günlük getiri Çarşamba günü %9’un üzerine çıktı. Genellikle 30 günlük MVRV +%15 veya daha yüksek olana kadar bu yukarı yönlü çıkma fırsatı vardır. Santiment’e göre bu, bir “coşku” meydana gelme olasılığını artırıyor:

Bitcoin’in 44.2 bin doların üzerine geri dönüşü, yatırımcılar için hoş bir manzara. Ortalama 30 günlük getiriler, Çarşamba günü tekrar +%9’un üzerine çıktı. Genel olarak, 30 günlük MVRV +%15 veya üstüne ulaşana kadar bu yükselişlerde koşmak için yer olabilir. Bu, coşkunun meydana gelme eğiliminde olduğu zamandır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir