Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.272
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.272
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Santiment: Bu 2 Altcoin’e Balina Akımı Var!

Önde gelen analiz firması Santiment, yatırımcıların zincir üzerindeki (on chain) hareketlerini inceliyor. En son verilere göre büyük yatırımcılar, çeşitli altcoin projelerine akın ediyor. Santiment’e göre Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC), kripto piyasası sıçramasının ortasında yanıp sönüyor. İşte detaylar…

Santiment: Lider altcoin ETH tutan balinaların sayısı arttı

Santiment, 1.000 ila 100.000 ETH arasında tutan balina adreslerinin sayısının Mayıs ayının başından bu yana arttığını belirtiyor. Santiment’e göre Ethereum, Temmuz ayında iyi bir şekilde toparlandı. Ay boyunca yüzde 30’a yakın, son 24 saatte ise yüzde 15’e yakın yükseldi. Bunun dışında, ağda 131 yeni balina adresi ortaya çıktı. Dolayısıyla, ETH satın alan balinalarının sayısında artış var. Santiment, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Ethereum, Temmuz ayında oldukça iyi toparlandı, ay boyunca %29 ve son 24 saatte tek başına %14 arttı. Ek olarak, ağda 131 yeni balina adresinin ortaya çıktığı Mayıs ayının başından bu yana 1.000 ila 100.000 ETH adres katmanında bir artış var.

Polygon da balinaların odağında

Santiment ayrıca, Ethereum Blockchain’inde merkezi olmayan uygulamaların geniş çapta benimsenmesini sağlamayı amaçlayan bir ölçeklendirme çözümü olan Polygon’un yerel tokenı olan MATIC için adres etkinliğinin arttığını da belirtiyor. Santiment’e göre, MATIC’teki adres etkinliği, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.69 dolardan yüzde 66 düşüşteki fiyatına kıyasla yükseldi. Santiment, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Altcoin’ler, 2022’nin ilk yarısını, piyasa değeri kazanımlarının hızla aktığını görerek geçirdi. Ancak, MATIC gibi projeler bir hafta içinde yüzde 63 artışla kayıplarından bazılarını çabucak telafi etti. Adres etkinliği de artıyor ve ilgi çekici bir farklılık gösteriyor.

MATIC, yazı yazılırken 0,91 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 12. sıradaki kripto varlığı, geçen gün yüzde 23’ten fazla ve geçen hafta yaklaşık yüzde 58 arttı. Walt Disney Company geçen hafta, Polygon’un 2022 Disney Accelerator sınıfındaki altı katılımcıdan biri olduğunu duyurdu. Santiment ayrıca kripto traderlarının sosyal medyada Bitcoin (BTC) hakkında daha fazla iyimserlik dile getirdiğini söylüyor. Santiment, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bitcoin’in Temmuz ayındaki hafif +%8’lik yükselişi, kripto traderlarının düşüşünü kırmaya başlaması için yeterli oldu. Alaycı olsun ya da olmasın, bu, traderlar aşırı iyimser hale geldiğinde ortaya çıkar. 18 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyelerine ulaştı.

BTC, yazı yazılırken 22.107 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en üst sıradaki kripto varlığı, son 24 saatte %7’den fazla ve son yedi günde %11’den fazla arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir