Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.091
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.091
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Santiment 2 Altcoin Belirledi: Balinalar Kapış Kapış Alıyor!

Analiz firması Santiment’e göre, popüler bir altcoin projesi, balinaların odağında yer alıyor. Verilere göre, Uniswap (UNI) sahipleri kripto para birimini büyük ölçüde biriktiriyor. İşte detaylar…

Uniswap sahipleri birikime devam ediyor

Santiment, 10.000 ila bir milyon Uniswap’a sahip adreslerin, 8 Temmuz ile 24 Temmuz tarihleri ​​arasında varlıklarına 10,74 milyon daha fazla UNI eklediğini ve bu varlığın toplam arzının yüzde 1.1’ini temsil ettiğini belirtiyor. Analitik firmasına göre, UNI paydaşlarının 16 günlük birikimi, 74,3 milyon dolardan fazla kripto varlığına eşit.

Merkezi olmayan borsa (DEX) şimdi de Curve’ün (CRV) merkezi olmayan finans (DeFi) alanı üzerindeki hakimiyeti ile rekabet ediyor. IntoTheBlock, Uniswap’ın kilitli toplam değerinin (TVL) geçen hafta Curve’u kısa süreliğine aştığını bildirdi. Analitik firmasına göre Curve, bir yıldan fazla bir süredir TVL açısından en iyi DEX olmuştu. O zamandan beri en üst sırayı geri aldı, ancak yarış iki DEX arasında çok yakın. Curve, yazı yazılırken TVL’de 5,86 milyar dolara, Uniswap’ın ise 5,85 milyar dolara sahip. Bir Blockchain’in TVL’si, akıllı sözleşmelerinde tutulan toplam sermayeyi temsil eder. TVL, ağa kilitlenen teminat tutarının varlıkların cari değeri ile çarpılmasıyla hesaplanır.

Bitcoin ve altcoin piyasaları FOMC’yi bekliyor

Santiment ayrıca, yatırımcıların bugün gerçekleşmesi planlanan Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına hazırlanırken Ethereum (ETH) fiyatlarının volatil kalmaya devam edeceğini tahmin ediyor. Santiment’e göre Ethereum, haftayı inişli çıkışlı hareketlerle sonlandırdı. 1.540 dolara düşmeden önce 1.640 doların üzerine çıktı. Alım satım yapanların hype’a inanmamaya devam ettiğini belirten Santiment’e göre yatırımcılar, fiyatların FOMC toplantısına doğru düşmesini bekliyor. Yani, ETH’nin volatil kalmasına yönelik beklentiler yüksek.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere FOMC’yi birçok yatırımcı izliyor olacak. 27 Temmuz, Federal Açık Piyasalar Komitesi’nin (FOMC) bir sonraki baz faiz artırımını açıklayacak, beklentiler büyüklük olarak 75 ila 100 baz puan arasında dalgalanıyor. Ancak çoğunlukla 75 baz puanlık artış beklenmekte. Bununla birlikte, her iki oran da, hem enflasyon konusundaki endişeleri hem de ekonomiyi ehlileştirme isteğini yansıtıyor. Bu nedenle, kripto paralar için pek elverişli olduğu söylenemez.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir