Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.077
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.077
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Samsung, SDC 2022’de son yenilikleri paylaştı

{{32397|Samsung Electronics}), San Francisco’da gerçekleştirdiği Samsung Developer Conference (SDC 2022) etkinliğinde; tasarımcı, geliştirici ve içerik üreticilerini ağırladı.

Samsung etkinlik kapsamında; “Sakin Teknoloji” isimli vizyonunu ilk kez SDC 2022 etkinliğinde duyurdu. Şirket, yeni SmartThings vizyonunu da tanıttı.

Şirket; Samsung Hub Everywhere, SmartThings Energy, SmartThings Pet ve SmartThings Cooking gibi akıllı ev işlevlerinin tamamını işitsel ve görsel veriyle çalışacak şekilde entegre etti.

Bağlantılı ev deneyimlerini iş ortakları ile dönüştürmeye devam ediyor

Samsung ve GoogleMatter cihazlarında çoklu yönetici özelliği oluşturarak kullanıcıların cihazlarını platformlar arasında bulmasını ve bağlamasını da kolaylaştırıyor. Sesli Asistan Platformu Bixby ile SmartThings arasında, geliştiricilerin daha iyi sesli komut ve kullanıcı arabirimi deneyimleri oluşturmaları için entegrasyon da sağlandı. Samsung’un kendi sesli asistan platformu Bixby, Galaxy cihazlarını tek tek kontrol edebilen bir yapay zeka çözümü haline geldi.

Akıllı ev sistemleri tasarlamaya devam eden Samsung, Galaxy cihazlarının birbirini korumasını sağlayan yeni bir güvenlik paradigması da geliştirdi. Galaxy cihazlarından TV’lere ve ev aletlerine kadar cihaz ekosisteminin tamamını koruyan Samsung Knox Matrix, blok zinciri tabanlı özel bir platform olarak öne çıkıyor.

Kullanıcılar, güvenlik açıklarını tarayan, güncellemeleri öneren ve güvenliği sağlayan yeni güvenlik ve gizlilik denetim panosu üzerinden kendi kişisel gizlilik ayarlarını yapabilecek.

Kullanıcı deneyimi için kişiselleştirilmiş çözümler

Kendi akıllı TV ve mobil cihazlarında kullanılabilen ücretsiz, TV ve video izleme platformu Samsung TV Plus’ın izleyici oranı bir yıl içinde yüzde 100’e arttı. Samsung TV Plus, 24 ülkeden bin 600’ün üzerinde kanal sayısıyla, içerik çeşitliliği sağlamak üzere yeniden tasarlandı.

Samsung Ar-Ge ekibi, gelecek için araştırmalar ve yatırımlara devam ediyor

Samsung Ar-Ge ekibi, inovasyon ve açık iş birliğiyle dolu daha iyi bir geleceğe yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ar-Ge ekibi, robot kol manipülasyon kodunu GitHub üzerinde kullanıma sunarak akademisyen, araştırmacı ve geliştiricilerin robotik manipülasyon alanında yeni fikirleri araştırmasına katkı sağlıyor.

Ekip, Galaxy Watch5’te sunulan özellikler sayesinde, kalp sağlığı, stres, kan basıncı, akciğer sağlığı ve sinirbilimi gibi alanları keşfedecek üniversiteler ve sağlık kurumları ile işbirliği yapıyor.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Cihaz Deneyimi Bölümü Başkanı ve CEO’su Jong-Hee (JH) Han, konula ilgili değerlendirmesinde, şunları aktardı:

Bu makale ilk olarak Hibya Haber Ajansı üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir