Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.875
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.875
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Sam Bankman-Fried, New York’taki Bir Etkinlikte Konuşacak

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, düzenlenecek bir etkinlikte New York Times köşe yazarı Andrew Ross Sorkin ile konuşacağını söyledi.

30 Kasım’da New York’ta düzenlenecek olan DealBook Summit’te, iflas eden FTX’in eski CEO’su SBF de yer alacak.

Sam Bankman-Fried, Konferansa Katılacak

Açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yapan SBF, DealBook Summit’te Andrew Sorkin ile bir araya geleceğini ifade etti.

SBF’nin etkinliğe katılımı daha önce planlanmış bir şey olsa da, ABD’de soruşturma altında olması sebebiyle seyahat planlarının nasıl şekilleneceği sektördeki önemli gündem maddelerinden bir tanesiydi.

SBF, etkinliğe bizzat mı yoksa video konferans yoluyla mı katılacağı konusunda bir açıklama yapmadı. New York Times da konuyla ilgili bir açıklama yapmış değil.

Konferans, FTX’in problemlerinin ortaya çıkmasından öne 18 Ekim’de duyurulmuştu. Konferansın diğer katılımcıları arasında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Meta CEO’su Mark Zuckerberg yer alıyor.

SBF, geçtiğimiz günlerde FTX çalışanlarına gönderdiği mektupta, tük ekipten özür diledi ve borsanın neden başarısız olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir