Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.225
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.225
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Sam Bankman-Fried : Alameda Fonlarını Ben Hareket Ettirmedim !

ftx

Sam Bankman-Fried İddiaları Yalanladı

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, 12 Aralık’ta tutuklanmasından bu yana ilk kez tweet attı. Kefaleti ödedikten sonra Alameda Research ile ilişkili adreslerden taşınmış gibi görünen fonlardan sorumlu olmadığını söyledi.

The Block’un zincir üstü verilere dayanarak bildirdiğine göre Alameda Research ile ilişkili Ethereum cüzdan adresleri, Bitcoin ile takas edilmeden önce Çarşamba günü birkaç kripto para birimini ether ve USDT için takas gerçekleşti. Etherscan işlem verileri , Alameda bağlantılı cüzdanların Bitcoin ağına bağlanmadan önce Lido, Polygon, Uniswap ve diğer tokenleri ether ve USDT için sattığını gösteriyor.

Sam Bankman-Fried ise suçlamalara karşın tutuklanmasının ardından ilk kez tweet attı.

“Bunların hiçbiri ben değilim” diye yazdı . “Bu fonların hiçbirini taşımıyorum ve taşıyamıyorum; artık onlara erişimim yok.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir