Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.907
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.907
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Robinhood’da İşlemlerde %75 Artış

Robinhood'da İşlemlerde %75 Artış

Özellikle son boğa sezonunda yaptığı listelemelerle sürekli gündeme gelen Robinhood Borsası’nın adını çok duyduk. Dün SEC’e yaptığı bildirimle, kasım ayındaki kripto işlem hacminde, ekim ayına kıyasla %75’lik bir artış olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, opsiyon ve hisse senetlerindeki hareketlerin ise ekim ayıyla paralel gittiği, yükselişlerin sadece kripto bazlı olduğunu ifade etti.

Robinhood sitesine erişmek için buraya tıklayınız.

Ayı piyasasında Robinhood Borsası’nın işlem hacimlerinde %55’lik bir düşüş herkes tarafından göründü.

Robinhood’daki kripto aktivitesi, 2022-2023 ayı sezonunda ciddi şekilde düşmüştü. Dolayısıyla bu rakamlar, şirketin bu alandaki kazançlarını tekrardan artırabilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Firma, kasım ayı başında açıkladığı 3. çeyrek kazanç raporunda da, kripto işlem hacminin geçen senenin aynı dönemine göre %55 düştüğünü belirtmişti.

Bitcoin bu ayı sezonunda dip fiyatı olan 15.500 seviyelerinden soluksuz bir şekilde 41.500 seviyelerine ulaşmış şekilde duruyor. Bu durum da kriptoya ilgilinin katbe kat arttığını gösteriyor.

Robinhood CEO’su olan Vlad Tenev yatırımcılara karşı, yıllık bazdaki kazançlarının 9 haneli olma ihtimalinin arttığını söyledi. Tenev, Yahoo Finance ile yaptığı demeçte, “Rakamlar, bireysel yatırımcının kriptoya olan ilgisinin yeniden artmaya başladığını gösteriyor” dedi.

Yani genel piyasanın yükselmesi, Bitcoin ve bir çok koinin ciddi anlamda yükselmesi yeni yatırımcıyı piyasaya çektiği net bir şekilde görünmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir