Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.866
% 1.68
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.866
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Robinhood, Shiba Inu (SHIB) Topluluğuyla Flört Ediyor

Ücretsiz çevrimiçi ticaret uygulaması Robinhood, kripto para projelerinin gücünü belirleme konusundaki çoktan seçmeli sorusunda yine Shiba Inu’dan bahsetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Soru, şirketin #RobinhoodLearn girişiminin bir parçası olarak Instagram hikayesi biçiminde yayınlandı.

Takipçilere “kripto paralar ancak …. kadar güçlüdür” cümlesi verildi ve üç seçenek arasından seçim yapmaları istendi: Topluluk, Elon Musk’ın onayı ve Shiba Inu hakkında atılan yorumlar.

Robinhood, ayrı bir tweet’te elbette kripto para birimlerinin sahipleri, geliştiricileri, madencileri ve diğer kullanıcı gruplarından oluşan toplulukları kadar güçlü olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 500.000 İmza

Shiba Inu hayranlarının seslenişini görmezden gelmek Robinhood için son derece zor olsa gerek. Popüler çevrimiçi imza platformu Change.org’da hazırlanan ve Robinhood’un SHIB’i listelemesini isteyen imza kampanyası şimdi 485.000 imza topladı. Robinhood tarafından gönderilen her tweet, SHIB’i listeleme çağrılarıyla dolup taşıyor.

Daha önce bildirildiği üzere, Robinhood’un kripto ticaret geliri, esas olarak Dogecoin‘e olan ilginin azalmasıyla çeyreğe göre %78’lik büyük bir düşüş gördü.

Fakat muazzam talebe rağmen Robinhood, ticaret platformuna Shiba Inu’yu eklemek için acele etmiyor. Daha önce belirttiğimiz üzere, şirket kısa süre önce kullanıcılarının meme kripto para birimini içeren altcoin alımları hakkında bir anketi e-posta ile göndermişti.

Ancak CEO Vlad Tenev, güvenlik endişelerini öne sürerek çevrimiçi aracı kurumun SHIB’yi listelemek için acele etmediğini açıkça belirtti:

“Bence önce güvenlik önemli. Genellikle yeni bir varlık ekleyen ilk kişi olmayacağız. Bir dizi katı kriterden geçtiğinden emin olmak istiyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir