Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.888
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.888
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Robinhood Bu Altcoin’i Listeliyor: Fiyatı Fırladı!

Ünlü kripto para borsası Robinhood, oracle ağı Chainlink’i (LINK) platformunda listeledi. Son zamanlarda, kripto borsası meme coin’i Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) gibi popüler tokenler için destek ekledi. Robinhood liste haberinin etkisiyle altcoin fiyatı ilk tepkiyle yükseldi.

Robinhood listesi haberiyle altcoin fiyatı yükselmeye başladı

Popüler kripto para borsası Robinhood, Twitter hesabından listeleme haberini paylaştı. Bu arada Chainlink’in (LINK) fiyatı ilk etkiyle yaklaşık %5 artış kaydetti. Bununla birlikte daha sonra fiyat geriledi. LINK fiyatı, basın zamanında günlük bazda %1,48 kazançla 6,59 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca, tokenin 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık %50 artarak 605 milyon dolara ulaştı.

Chainlink (LINK), 3 milyar doları aşan piyasa değeri ile 23. en büyük kripto para birimi. Uzmanlara göre bu son listelemenin, altcoin projesinin geleceği ile ilgili büyük bir destek olması muhtemel. Bu arada LINK, son piyasa çöküşünden kurtulan birkaç tokenden biri. Son 30 günde sadece %4 değer kaybetti. Bununla birlikte altcoin, 52, 88 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %87,5 aşağıda duruyor.

Daha önce Chainlink, PancakeSwap’ın Chainlink bekçilerini BNB Blockchain’e entegre ettiğini duyurdu. Bununla, kullanıcıların CAKE/USD tahmin piyasalarını güvenli bir şekilde otomatikleştirmelerine yardımcı olacak. Daha önce, tahmin piyasalarının güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için Chainlink fiyat beslemesinin entegre edildiğini ekledi.

Bu arada, geçen hafta 5 farklı Chainlink hizmetinin 15 entegrasyonunu gördü. Dahası bu gelişme 5 farklı Blockchain’de oldu. Liste, Ethereum, BNB Blockchain, Avalanche, Moonbeam ve Polygon gibi büyük Blockchain’leri içeriyor. Ayrıca, Web3 geliştiricilerine hibrit akıllı sözleşmeler oluşturmak için araçlar sağlamayı amaçlıyor.

Sam Bankman-Fried’in FTX’i, Robinhood’u satın alacak mı?

Bu arada Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan FTX’in Robinhood’u satın almak istediği söyleniyor. Bu söylentiler ortasında borsa bu konuda bir iç tartışma yaşıyor. Ancak, henüz böyle bir kararın açıklanmadığını hatırlatalım.

FTX henüz satın alma teklifiyle Robinhood’a yaklaşmadı. Bu arada, Robinhood’un hisse fiyatı son 5 gün içinde %25’in üzerinde artış kaydetti. Ortalama 9,03 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak, hisseleri halka açıldığından beri %76 düştü. Bir röportajda Bankman Fried, kripto borsası ile ortaklık kurmaya istekli olduklarını belirtti. Ancak bu konuda aktif bir görüşme yok.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir