Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.184
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.184
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple’den eski yönetici, Crystal Blockchain’in CEO’su oldu!

Ripple'den eski yönetici, Crystal Blockchain'in CEO'su oldu!

Crystal Blockchain, Pazartesi günü eski Ripple yönetici direktörü Navin Gupta‘nın yeni CEO olarak atandığını duyurdu. Şirketin son beş yıldır başkanlığını yapan Marina Khaustova ise artık başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Crystal, işlem izleme yazılımı sağlayarak şirketlere ve hükümet kurumlarına hizmet veriyor ve Chainalysis, Elliptic, Coinfirm ve TRM Labs gibi rakiplerle rekabet ediyor. 2018’de Hollanda merkezli olan Crystal, Bitfury tarafından kurulan Ukrayna kökenli bir şirkettir.

İlginizi Çekebilir : GRT, FET ve OCEAN Coin Yorum ve Fiyat Analizi

Gupta, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunuyor ve LinkedIn profilinde Ripple’da Güney Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan sorumlu yönetici direktörü olarak yedi yıldan fazla süredir çalıştığını belirtiyor. Şirketin duyurusuna göre, Gupta artık Crystal’ın bölgedeki işlerini genişletme görevini üstlenecek.

Son spot bitcoin ETF’si gibi gelişmeler, regülatörlerin veri araçlarına olan talebinin artacağı beklentisini doğuruyor.

Gupta, “Benimsenmenin artmaya devam etmesiyle, değişimlere ayak uydurmak için yeni çağ teknolojilerini kullanma kararlılığımızı sürdürüyoruz. Regülatörlerin bu değişimleri yönlendirmek için üst düzey zeka ve en son teknoloji araçlara ihtiyacı var, ve Geleneksel Finans kurumları dijital varlıklar piyasasına girdikçe riskleri etkili bir şekilde yönetmek istiyorlar,” diyor.

Bitfury yönetim kurulu üyesi ve eski Kontrolör Ofisi başkanı Brian Brooks, Bitcoin ETF’sinin onaylanması gibi son gelişmelerin kripto benimsemesini hızlandıracağını ve kötü niyetli aktörleri ve kripto ile ilişkili suçları izleme ihtiyacını artıracağını belirtiyor.

Khaustova, “Crystal, küçük bir Kiev mühendis ekibinden AB’nin kripto uyumluluk pazarında bir lider haline gelene kadar büyüdüğü için rolüm de evrim geçirdi,” diyor. Khaustova, “Navin’in CEO olarak katılması, misyonumuzu canlandıran kritik bir savaş alanı olan MENA ve APAC bölgesine genişlememizi yönlendirmek için uzmanlığı ve vizyonu ile misyonumuzu canlandırıyor,” diyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir