Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.792
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.792
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ripple’da Haklı Çıkan Analist: Bu 2’si Hafta Sonu Ralli Yapabilir!

Yakından takip edilen bir kripto para birimi stratejisti olan Credible Crypto; öncü kripto para birimi Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) ve bir altcoin’in hafta sonu bazı piyasa türbülansına rağmen yükseliş ivmesini sürdüreceğine inandığını söyledi. İşte detaylar…

Credible Crypto Ripple, BTC için yorumlarını aktardı

Credible, 320.200 Twitter takipçisine Bitcoin’in yükseliş trendine devam etmeden önce 42.000 dolar seviyesine geri çekildiğini gördüğünü söyledi. “Bu son haftalık kapanışla, çok önemli bir seviyeyi geri aldık. Yüksek zaman diliminde bu seviyenin üstünde veya altında kapattığımız son dört kez, birkaç hafta içinde aralığın karşı ucuna geçtik. Bu sefer de aynısını bekliyoruz – 40.000 dolarlık düşük bir yeniden test ve yükselişin devamı,” ifadelerini kullandı.

Credible’ın grafiğine bakıldığında, kripto stratejisti kısa geri çekilme sona erdiğinde Bitcoin rallisinin 50.000 doların üzerinde olacağını tahmin ediyor. Trader, listesindeki bir diğer kripto para olan XRP için, varlığın yükselişe geçen daha düşük bir kurulum oluşturmasının ardından 1.00 doların üzerinde bir ralli için hazırlandığını söylüyor. Grafiğinde XRP’nin 1.01 ve ardından 1.5 dolara yükselebileceğini gösteriyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Daha yüksek düşük seviyelerin görülmesi biraz uzun sürüyor ama yine de geliyorlar. Daha kısa bir zaman diliminde volatilite görebiliriz, ancak daha yüksek seviyemizi düşük tuttuğumuzu ve buradan yukarı devam ettiğimizi düşünüyorum.

Analiste göre Litecoin (LTC), Zilliqa’yı (ZIL) andırıyor

Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Ripple (XRP) tahminlerinde haklı çıkmış bir analist olan Credible’ın radarındaki son kripto para, ödemeler için oluşturulmuş bir kripto para birimi olan Litecoin (LTC) oldu. Credible’a göre, Litecoin’in grafiği, kısa sürede yüzde 600’ün üzerinde patlayan düşük değerli bir altcoin olan Zilliqa’nın (ZIL) piyasa yapısını andırıyor. Analist, bu konuya yönelik açıklamalarında aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

ZIL iki haftada yaklaşık 6 kat arttı ve LTC teknik açıdan benzer şekilde hazırlanıyor gibi görünüyor… Bu sonraki adım eğlenceli olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir