Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.796
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.796
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple Yeni Ortaklık Kurdu: Altcoin Projesini de Duyurdu!

Ripple, XRP Ledger’ı altcoin projesi Root Network’e getirmek için FLUF World ile birlikte çalışma yapıyor. Ayrıntılar için bizi okumaya devam ediniz.

Ripple ile FLUF World ortaklığı neyi amaçlıyor?

Ripple, amiral gemisi kriptosu XRP’nin benimsenmesini desteklemek için daha fazla yol kat ediyor. Şirket şimdi FLUF ile ortaklık kurarak gerçek NFT’lere giriyor. RippleX, Twitter hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı:

The Open Metaverse”i hayata geçirmek için FlufWorld ile ortaklık yapıyoruz. The Root Network, yerel bir varlık olarak XRP ile XRPL üzerine inşa edilecek. Bunun üzerinde metaverse projelerinin NFT’leri basmasına ve ağ içi tokenlerin satın alınmasına/satılmasına/ticaretine olanak sağlayacak.

FLUF World, Blockchain tabanlı bir NFT sistemi olan The Root Network’ü çalıştırıyor. Root Network, şu anda ‘The Open Metaverse’ olarak bilinen Metaverse’de 3 boyutlu temsillere ve kullanıcı deneyimine yoğunlaşıyor.

Aynı zamanda Root Network, web3’ü ve ademi merkeziyetçiliği destekliyor. Ripple’ın XRP’si artık ödemeleri kapatmak için ağda olacak. Ağ ayrıca, diğer çeşitli kriptoları destekliyor. Ancak XRP aracı para birimi olacak. Diğer protokoller de EVM (Ethereum Virtual Machine) aracılığıyla desteklenecek. Basın açıklamasına göre:

XRPL, NFT işlevselliği için standardı belirleyecek. Aynı zamanda ağın çok tokenli gaz ekonomisinde işlem etkinliği için varsayılan dijital varlık olarak XRP yer alacak. Bu şekilde Root Network’de kritik bir rol oynayacak.

The Open Metaverse’ün ana özellikleri

“The Open Metaverse, Blockchain endüstrisindeki çeşitli oyuncuları bir araya getiriyor. Amacı, Web3 ve cross-chain entegrasyonu destekleyen birlikte çalışabilir bir mimari oluşturmak. Geliştiriciler, The Root Network’ü, bu engin mimari üzerine inşa etti. Open Metaverse birkaç önemli avantajla birlikte geliyor.

İlk olarak, kullanıcının ilgilendiği çeşitli kategoriler arasında halihazırda var olan sınırları ortadan kaldırıyor. Ayrıca tüm ayarın daha kolay etkileşime geçmesini sağlıyor. Temel olarak Metaverse, diğerlerinin yanı sıra finans, sosyal medya ve oyun gibi çeşitli kategorileri kapsayan kullanıcı deneyimini geliştirmek istiyor.

İkincisi, Metaverse tamamen ademi merkeziyetçilikle ilgili. Kullanıcılar, işlemleri ve dijital varlıkları üzerinde kontrol sahibi. Kullanıcılar, kendilerine bağlı tüm veri, içerik ve kimliğe sahip. Bu nedenle uzmanlara göre, The Root Network’te XRP’nin tanıtılması kriptonun geleceği için büyük önem taşıyor.

Ripple (XRP) kullanım durumu

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer aldığı üzere XRP’nin farklı kullanım durumları var. Şimdi Ripple, NFT dünyasını kriptonun çalışacağı standartlardan biri olarak ekledi. Buna karşılık, The Root Network’ün, gelişmiş akıllı sözleşme tesislerine ve XRP Ledger topluluğuna erişmesi mümkün olacak. Konu hakkında Ripple Genel Müdürü Monica Long şunları söyledi:

Ripple’ın The Open Metaverse’in heyecan verici projesinde FLUF World ile ortak olmasından heyecan duyuyoruz. Yaklaşık 10 yıldır XRP Ledger, para birimlerinden tahsil edilebilir varlıklara kadar herhangi bir tokenize varlığın kapatılması ve likiditesi için sınıfının en iyisi yetenekler olarak hizmet etti. Ortaklık, bu ölçekte bir metaverse projesini desteklemek için XRP Ledger’ın sağlamlığının bir kanıtıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir