Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.666
% 5.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.666
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Ripple Yeni Bir Ortaklık Duyurdu: XRP Sıçradı!

Para transferi şirketi Al Fardan Exchange, yeni müşteriler kazanmak ve iş tekliflerini büyütmek için gerçek zamanlı para transferleri gerçekleştirmek amacıyla Blockchain teknolojisi şirketi Ripple ile birlikte çalışmaya başlıyor. Haberle birlikte altcoin fiyatı gün içinde yükseliş kaydetti.

Ripple, Al Fardan Exchange ile ortaklık kurdu

Ripple, Salı günü yaptığı açıklamada, ortaklığın Al Fardan’ın müşterilerinin gerçek zamanlı olarak uluslararası para göndermesine izin vereceğini söyledi. Al Fardan, Ripple’ın bulut tabanlı küresel finans ağı RippleNet Cloud’a katılacak, bu da finans kurumlarının yaşlanan ve pahalı eski altyapıdan uzaklaşmasına ve donanım yönetimi yükü olmadan bulut bilişimin esnekliğini, hızını ve dayanıklılığını benimsemesine olanak tanıyor. Konuya ilişkin olarak Al Fardan Borsası CEO’su Hasan Al Fardan, şu açıklamayı yaptı:

Dijital bir geleceğe ve bölgede kilit hale gelen teknolojiyle desteklenen ödemelere doğru gidiyoruz. Bu ortaklık, insanlara daha fazla esneklik ve rahatlıkla para göndermeleri için yeni kanallar ve fırsatlar sunma taahhüdümüzün altını çiziyor.

Para değişimi sağlayıcıları, artık fiziksel şubeleri ziyaret etmek yerine para göndermek için mobil uygulamaların rahatlığına güvenen müşterilere hizmet vermek amacıyla FinTech’lerle giderek daha fazla ortaklık kuruyor. Dünya Bankası Kasım ayında yaptığı açıklamada, yoksul ve orta gelirli ülkelere yapılan havalelerin 2021’de %7,3 artarak 589 milyar dolara çıkacağını belirtiyor. RippleNet, Güney Asya ve Mena’nın genel müdürü Navin Gupta ise şu değerlendirmeyi yapıyor:

Sınır ötesi ödemelerde ve BAE ve Orta Doğu’daki gelişen ödeme endüstrisinde devrim yaratmak amacıyla, Blockchain teknolojisinden yararlanmak için yapılan ortaklıktan gurur duyuyoruz.

Şirket, ortaklığın Al Fardan Exchange’in temas noktaları aracılığıyla daha fazla müşterinin anlık sınır ötesi para transferi hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacağını söylüyor. Hasan Al Fardan, Aralık ayında verdiği bir röportajda şunları ifade etmişti:

Dijital teknolojilerle bağlantılı küresel işleme ve takas yeteneklerimizi gördükçe, yepyeni müşteri segmentlerine girişler sunan FinTech’lerle bağlantı kurmaya devam edeceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir