Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.667
% 3.94
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.667
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ripple ve SEC Davasında Olası Dört Sonuç

Kripto şirketi Ripple ile SEC arasında sona yaklaşılan davada, ABD‘li avukat Jeremy Hogan olası dört sonuçtan bahsetti.

Küresel ekonominin sarsıntılı döneminde, kripto para piyasasına olan ilgi giderek artış gösteriyor. Kripto endüstrisi, ayı piyasasının etkisinde olsa da yoğun ilgi görüyor. Ancak, sektörün bu ilerleyişi hukuksal süreçler ile de mücadele veriyor. Kripto endüstrisi, genellikle dolandırıcılık, iflas ve illegal olaylar sonucu hukuksal süreçlere maruz kalıyor. Kötü aktörlerin ve senaryoların sonucu olan bu durum, genel kripto benimsenmesini etkilemedi. Tüm bu süreçlerin ortasında, Ripple ve SEC arasındaki çekişmeli hukuk mücadelesi öne çıktı.

ABD’li Avukat, Ripple ve SEC Davasında Olası Dört Sonuç Tahmininde Bulundu

Popüler kripto projesi Ripple (XRP) ve SEC arasında geçen menkul kıymet davasında sona yaklaşıldı. Her iki tarafın da yaptığı sunumlar, davanın sonucunu belirlemek için önemli bir adım oldu. Ripple, mahkeme tarafında elde ettiği güç ile kazançlar elde etmeyi başardı.

Henüz kesin bir dava sonucu verilmese de kripto endüstrisi Ripple‘ın kazanacağını düşünüyor. Diğer tarafta, ABD‘li bir avukat olan Jeremy Hogan’dan dört tahmin geldi.

Hogan‘ın dört senaryoda; Ripple şirketinin davayı kazanması, SEC tarafının davayı kazanması, davanın beraberlik ile sonuçlanması ve davada beklenmedik bir kararın verilmesi yer alıyor.

Hogan, Ripple‘ın kazandığı ihtimali menkul kıymet olmamasına bağladı. Hogan‘a göre XRP, alıcısına karşı herhangi bir yasal yükümlülük sergilemiyor.

Avukat, SEC tarafının kazanmasını da XRP‘nin kullanım alanına bağladı. Avukata göre, düzenleyici kanıtları XRP‘nin sınır ötesi ödemeleri güçlendirmede kullanıldığını ortaya çıkarırsa SEC kazanabilir.

Beraberlik ve beklenmedik karar taraflarına değinen Hogan, bu ihtimallerin hukuksal süreçlerde bir olasılık olarak görüldüğünü aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir