Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.247
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.247
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple ve SEC Arasındaki Davada Yeni Gelişme

Son zamanlarda kripto gündeminde yoğun yer edinen Ripple (XRP), SEC karşısında verdiği davada yeni bir gelişme yaşandı.

Ripple ve SEC arasında uzun zamandır devam eden hukuk mücadelesi, XRP yatırımcılarını günden güne heyecanlandırıyor. Özellikle son haftalar XRP açısından hareketli geçti. Geçtiğimiz günlerde davaya bakan hakim, şirketin ortaklarına görüş sunma hakkı tanımıştı. Bugün Filipinli I-Remit şirketi, resmi olarak bir Amicus brifingi verdi.

Ripple ve SEC Davası Yakında Bitiyor

Ripple şirketi ve SEC arasında süren dava çok yakın zamanda bitebilir. XRP yatırımcılarını sevindirecek bir haber olarak, Ripple davayı lehine sonlandırmaya çok yaklaştı.

Ortaklarının da lehine ifade vereceğini olumlu karşılayan XRP tarafı, davayı bitirme noktasına çok yaklaştı. Bugün I-Remit şirketinin verdiği briefing, Ripple şirketinin menkul kıymet olmadığını savundu. I-Remit ifadesinde, RippleNet ve ODL gibi ortağına ait teknolojileri nasıl kullandığından bahsetti. I-Remit’e göre, böylesine bir teknoloji menkul kıymet olarak değerlendirilemez.

XRP tarafının eski geliştirici direktörü Matt Hamilton, I-Remit’in dosyaladığı özet hakkında yorumlarda bulundu. Hamilton, bu açıklamaların ilginç bir etkisinin olduğunu dile getirdi. Ayrıca Hamilton, XRP teknolojisinin, bu tür şirketler tarafından kullanıldığının kanıtlanmasını olumlu buldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir