Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.159
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.159
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ripple, SEC Davasında Son Belgeleri Sundu

Ripple ve SEC arasındaki hukuk savaşı, Ripple danışmanı Stuart Alderoty’e göre son tura girdi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), uzun bir süre önce Ripple’ı XRP’nin kayıt dışı menkul kıymet satışları gerçekleştirdiği iddiasıyla mahkemeye verdi. SEC ve Ripple arasında yaklaşık 2 yıldır süren yasal bir savaş var. Geçtiğimiz günlerde dava için yeni destekçiler katıldı ve özetler mahkemeye sunuldu. Ripple, dava için son bir adım daha attı.

Ripple, Mahkemeye Son Belgelerini Verdi

Ripple’ın Genel Danışmanı Stuart Alderoty‘ye göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada sona yaklaşıldı.

Alderoty, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Ripple’ın davada mahkemeden kendi lehine karar vermesini isteyen son sunumunu yaptığını duyurdu. Alderoty ayrıca, şirketin tüm kripto endüstrisi adına yaptığı savunmayla gurur duyduğunu ve mahkemeye karşı doğru davrandığını belirtti.

Önergede Ripple, menkul kıymetler düzenleyicisinin XRP’nin bir yatırım sözleşmesinin teklifi veya satışı olduğuna ve neden federal menkul kıymetler yasaları uyarınca bir menkul kıymet olduğuna dair kanıt sunamadığı için SEC’in özet yargılamaya geçme muhalefetinin bir kenara itilmesi gerektiğini savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir