Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.858
% 4.53
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.858
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ripple Kâhini Şaşırttı: Bu Altcoin’den Çokça Alıyorum!

Ripple kahini olarak bilinen popüler kripto para analisti, piyasadaki genel fiyat düşüşüne rağmen tek bir DeFi altcoin konusunda iyimserliğini koruyor.

Ripple kâhini, piyasa düşerken hangi altcoin projesini topladığını paylaştı

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Credible’nin isabetli fiyat tahminlerine buradan ulaşabilirsiniz. Yakın tarihli analizlerinde Credible, 332.400 Twitter takipçisine, stablecoin’ler için DEX platformu olan Curve Finance’in yönetim token’i olan Curve DAO Token’ı (CRV) satın almaya devam ettiğini söyledi:

Bu noktada CRV ortalamamın çok altında ama sadece daha fazlasını ekliyorum. Son alım 1.60 dolar civarındaydı ve daha fazla sermaye alabilirsem, mümkün olduğunca mevcut seviyelere yakın alım yapacağım. Son altı ay ve daha uzun süredir yaptığım gibi, Convex Finance’te %50 APR [yıllık yüzde oranı] için stake yapmak.

CRV yazım sırasında 1.16 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 117. sıradaki kripto para birimi, son yedi gün içinde %16’dan fazla değer kaybetti.

Analist, Bitcoin’in (BTC) şu anda piyasayı dikte ettiğini belirtiyor

Bitcoin (BTC) fiyatı yaklaşık bir haftanın 30 bin dolar altında işlem görüyor. Lider kripto para biriminin piyasayı yönlendiğini belirten analist, BTC ile VRC’nin fiyat hareketlerini yorumluyor:

BTC başka bir düşüş daha yaptı ve beraberinde CRV’yi (ve piyasanın geri kalanını) getirdi. Şimdi [CRV için] önemli bir destek/direnç bölgesine ulaştık ve solumuza önemli düşüşler aldık. Burada bir üs oluşmasını bekleyin, ardından geri dönüş için ayrıldığımız bölgenin geri alınmasını bekleyin.

CryptoQuant CEO’su, Bitcoin’in (BTC) %50’den fazla düşebileceğini söylüyor

Diğer yandan, Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız CryptoQuant CEO’su, bir metriğin Bitcoin (BTC) boğaları için büyük bir kırmızı bayrak yaktığını söylüyor. Ki Young Ju, 292.600 Twitter takipçisine tarihsel verilerin Bitcoin’in 14.000 dolara kadar düşebileceğini gösterdiğini öne sürüyor.

Makro kriz nedeniyle Bitcoin (BTC) bu kadar sert düşerse ve tüm Bitcoin kurumları su altında kalırsa, tarihsel maksimum düşüşe bağlı olarak 14.000 dolara çıkabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir