Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.348
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.348
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ripple Kâhini İddialı: Bu DeFi Altcoin’i 10x Yapabilir!

Daha önceki kripto para tahminleriyle Ripple kahini olarak anılan Credible Crypto, yeni bir Twitter gönderisinde, bir DeFi altcoin projesinin 10 kat kadar yükselebileceğini söylüyor.

Credible Crypto, bu DeFi altcoin projesine gözünü dikti

Twitter’da 295 binin üzerinde takipçisi olan Credible Crypto,  yeni bir tweet’inde merkezi olmayan finans (DeFi) coin’inden bahsetti. Curve, likiditeyi yönetmek için otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcıyı (AMM) kullanan stablecoin’ler için merkeziyetsiz bir borsadır. Credible Crypto, bu merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetişim tokenı olan Curve Dao Token (CRV) için kısa vadeli fiyat hareketinden endişe etmediğini söyledi.

Analist, yazım sırasında 3.79 dolardan işlem gören altcoin hakkında 3 dolarlık seviyenin altındayken de konuştuğundan bahsetti. Coin 5 doların üzerindeyken satın aldığını belirten analist, “her gün nasıl bir fiyat hareketi sergilediğinin” umurunda olmadığını söyleyerek HTF grafiğinin yükselişte olduğunu kaydetti. 5 dolar ve altındaki seviyelerden birikim yaptığını belirten analist, en az 5-10 kat yükseldiğinde satış yapacağını öne sürdü.

Bu ayın başlarında kripto para analisti, CRV’yi “en asimetrik risk-ödül coin’i” olarak nitelendirmişti. Piyasa değeri ile 60. sırada yer alan altcoin’in, yüzde 50’lik APR getirisi sağlayabileceğini düşünüyor. Bu kombinasyonun, kripto para alanında bulunması zor bir şey olduğunu vurguluyor. Credible Crypto, doğru çıkan Bitcoin ve özellikle XRP tahminleriyle tanınan bir isim oldu. Credible Crypto’nun doğru çıkan öngörülerini.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir