Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.950
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.950
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Ripple Kâhini: Bir Altcoin Seçecek Olsam Bunu Alırdım!

Popüler bir kripto para birimi traderı olan Credible Crypto, Bitcoin’in (BTC) yerel dibe vurduğunu ve trendin tersine dönmesi için “bir temel oluşturduğunu” düşünüyor. Daha önce doğru Ripple tahminleriyle öne çıkan analist ayrıca, bir altcoin’e dikkat çekiyor. İşte detaylar…

Ripple kahininden Bitcoin ve altcoin tahminleri

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere daha önce Ripple ve çeşitli altcoin tahminleri tutmuş olan Credible, 326.900 Twitter takipçisine Bitcoin’in önemli bir destek seviyesine doğru bir yükseliş sapması sağladığını söylüyor. Credible ayrıca, Bitcoin’in 30.000 dolardan düşük 40.000 dolara geri dönüş için bir temel oluşturduğuna inandığını, ancak “gelişmesinin birkaç gün alacağı” konusunda uyardığını söyledi.

Piyasa değerine göre en üst sıradaki kripto varlığı, mevcut yatay ticaret seviyelerine düşmeden önce Nisan ayının başında 46.900 dolara ulaştı. BTC, yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 1,6 ve geçen hafta yaklaşık yüzde 3 artışla 41.369.83 dolardan işlem görüyor.

Analist, seçeceği kripto parayı açıkladı

Credible ayrıca, on yıl boyunca satın almak ve elinde tutmak için bir kripto varlığı seçmesi gerekseydi, merkezi olmayan finans (DeFi) altcoin Convex Finance’i (CVX) seçeceğini söylüyor. Para çekme veya minimum performans ücreti sunmayan Convex, Curve Finance borsasında likidite sağlayıcılarını ve Curve (CRV) stake edenlerini ödüllendirir. CVX, Curve’ün likidite havuzu kazançlarından bir pay almak için Convex Finance’e yatırılabilir.

Convex Finance, CRV token sahipleri ve Curve likidite sağlayıcılarının tokenlarında ek faiz ödülleri ve Curve ticaret ücretleri kazanmaları için oluşturulmuş bir platformdur. Başka bir deyişle, Convex Finance, artırılmış Curve staking’i sunar. Curve, stablecoin’lere yoğun bir şekilde odaklanan merkezi olmayan bir borsadır. Stablecoin’ler diğer kripto para birimlerinden çok daha az değişken olduğundan, likidite sağlayıcılarının kalıcı kayıplardan kaçınmaları için mükemmeldirler. Curve’ün LP’ler için gerçekten tatlı hale geldiği yer, ödül yapısındadır. Curve tokeları (CRV), LP’lere yield farming ödülleri olarak verilir ve veCRV’ye (vote-escrowed CRV) dönüştürülebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir