Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.365
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.365
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ripple Kâhini, 10x Yapacak Altcoin’i ve BTC Hedefini Duyurdu!

Popüler analist Credibe Crypto, Bitcoin (BTC) ve bir DeFi altcoin projesinde yükselişini sürdürüyor. Analist yükselişli tahminlerini takipçileriyle paylaşıyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Credibe Crypto: Bitcoin mevcut fiyatlarla çekici görünüyor!

Popüler analist Credibe Crypto, 291.600 Twitter takipçisine, en iyi kripto paranın tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %40 düştüğünü göz önünde bulundurarak, Bitcoin’in  mevcut fiyatlarla çekici göründüğünü söylüyor. Credibe Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Analizim doğruysa, mevcut seviyelerin aşağı yönlü tarafı maksimum yaklaşık 10.000 ABD doları ile sınırlıdır ve bunu önümüzdeki aylarda 60.000 ABD dolarının üzerinde bir artış izleyecek. Bunu kaçırmayın.

Credible Crypto: Bu altcoin 10x yapabilir!

Analist Credible Crypto, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden, teknik bir analiz yaklaşımı olan Elliott Wave yöntemini kullanıyor. Credible’ın grafiğine göre Bitcoin, 100.000 doların üzerinde büyük bir ralliyi ateşlemeden önce düzeltme aşamasının son ayağında görünüyor.

Analist ayrıca, istikrarlı paralar için merkezi olmayan bir borsa olan Curve Finance‘in yönetim tokeni Curve DAO Token’da (CRV) da hala yükselişte. CRV, yazı yazılırken bir ay önce fiyatlandırıldığı yerden yaklaşık %15 artışla 4,7 dolardan işlem görüyor. Credible Crypto, 5,5-6 doların altcoin için direnç görevi göreceğini söylüyor. CRV bu seviyeyi geçebilirse analist, kripto paranın mevcut boğa koşusu sırasında neredeyse 10 kat artarak 40 dolara yükselebileceğini düşünüyor.

İşte Credible Crypto’nun başarılı öngörüleri

coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Credible Crypto, geçtiğimiz dönemlerde XRP’nin yaklaşık 0,20 dolara ve daha yüksek bir seviyeye yükselmeye devam etmeden önce 0,168 dolara geri çekileceğini söyledi. XRP tam da analistin belirttiği gibi hareket etti ve bu düşük seviyeye geriledi. Bu yılın Mart ayında Credible Crypto,   sağlıklı bir düzeltmeye katlandıktan sonra XRP fiyatının büyük bir yükselişe geçeceğini de doğru bir şekilde tahmin etti.

O sırada, kripto para birimi 0,5 dolara yakın işlem görüyordu ve ayın ilerleyen zamanlarında Nisan ayına kadar 2 dolara yaklaşmaya başladı. Analist, Haziran ayında Bitcoin’in dik bir düzeltme yapmadan önce 50.000 doların üzerine çıkacağını da doğru bir şekilde tahmin etti. 8 Kasım’da Bitcoin 67.000 doların üzerine çıktığında analist, rallinin yetersiz kalacağını ve BTC’nin kısa vadede geri çekileceğini söyledi ve doğru tahmin etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir