Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.882
% 4.80
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.882
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ripple Davasında Son Dakika Gelişmesi: Gelecek Hafta…

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple, SEC’in Hinman’ın belgeleri üzerindeki avukat-müvekkil iddiasını tartışmak için gelecek hafta bir konferansa katılacak. Mahkeme, SEC’in Hinman’ın belgeleri üzerindeki son avukat-müvekkil imtiyazı iddiasını tartmak istiyor. İşte detaylar…

Ripple davasında, Hinman belgeleri hakkında tartışılacak

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere William Hinman’ın 2018 belgesinin velayeti konusundaki tartışmaları takiben, Yargıç Sarah Netburn, belgeyle ilgili tüm sorunları tartışmak için Ripple ve SEC ile bir konferans planladı. Konferansın 7 Haziran 2022 Salı günü saat 15.00’te (Türkiye saati ile akşam saatlerinde) New York City, 500 Pearl Street, Daniel P. Moynihan Adliye Sarayı, 23B Mahkeme Salonunda yapılması planlanıyor.

Konferansın nedeni, SEC tarafından Hinman’ın belgelerini Ripple’dan uzak tutma teklifinde öne sürülen avukat-müvekkil iddiasını tartışmak olarak gösteriliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Hinman’ın 2018 belgelerini Ripple’a teslim etmesi emredilmesine rağmen, belgelerin avukat-müvekkil gizliliği ile korunduğunu iddia ederek bunu reddetmişti. SEC’in, Ripple ile pek uyuşmayan Hinman’ın belgesi üzerindeki son iddiası sonucu, Blockchain şirketi avukat-müvekkil iddiasına itiraz etti.

Dava beklenenden uzun sürüyor

Mahkeme, hem Ripple hem de SEC için yenilenen avukat-müvekkil gizliliği iddialarını tartışmak üzere bir konferans düzenlemeye karar verdi.  Bu arada gelişme, avukat Filan tarafından Twitter’da paylaşıldı. Ripple ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden dava, çoğu kişinin davanın SEC’in suçlamalarını sunmasından birkaç ay sonra sonuçlanacağını düşündüğü için beklenenden daha uzun sürdü.

Ancak, hukuk uzmanı avukat James K. Filan’a göre davanın 31 Mart 2022’de veya daha önce sonuçlanması gerekiyordu. Davanın büyük bir kısmı için, argüman, SEC’in Kurumsal Finansman Bölümü eski direktörü William Hinman’ın 2018 fintech haftasında “Ethereum (ETH) satışının “menkul kıymet satışı” anlamına gelmediğini açıkladığı 2018 konuşması hakkındaydı. Şirket, SEC’in davada önemli bir karar verici olacağına inandığı 68 taslak e-postayı içeren bir belgeyi teslim etmesini talep ettiğinden, Ripple sürekli olarak Hinman tarafından yapılan bu konuşmada daha fazlası olduğunu savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir