Kriptolar:
30320
Bitcoin:
$64.885
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 0.82
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 64.885
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple, Crypto Super PAC Fairshake’e 25 Milyon Dolar Daha Bağışladı

XRP Q1 2024 Raporu: SEC Davasına Rağmen Büyüme ve Gelişme

Ripple, kripto dostu Kongre adaylarını desteklemek için 2024 seçimlerine büyük yatırım yapan federal kripto süper siyasi eylem komitesi (PAC) olan Fairshake’e 25 milyon dolarlık ek katkı yaptı. Bu yeni bağış, Ripple’ın 2023’te yaptığı 25 milyon dolarlık bağışa eklenerek toplam katkıyı 50 milyon dolara çıkarıyor.

Ripple‘ın bağışları, Fairshake’in Coinbase, Gemini, Andreessen Horowitz ve ARK Invest dahil olmak üzere kripto endüstrisindeki önemli kuruluşlardan topladığı 100 milyon doların üzerindeki bağışın neredeyse yarısını temsil ediyor. 2024 seçimleri, kripto sektöründeki pek çok kişi tarafından, kripto yanlısı adayların seçilmesi ve Senatör Elizabeth Warren’ın müttefiki Kongre Üyesi Katie Porter (D-Calif.) gibi sektöre daha az elverişli olanların yerini alması için çok önemli bir fırsat olarak görülüyor ( D-Mass.), Fairshake’in 10 milyon dolarlık kampanyasının yardımıyla Senato teklifinde mağlup oldu.

Çarşamba günü yapılan bir duyuruda Ripple, Fairshake’e katkısının ABD’de yeni nesil finansal inovasyonu destekleyen politikaları teşvik etmeye yönelik daha geniş bir endüstri çabasının parçası olduğunu belirtti. Duyuru, ABD’yi eleştirerek kripto için yapıcı bir düzenleyici ortama duyulan ihtiyacı vurguladı. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) “kriptoyu yaptırım yoluyla düzenleme” yaklaşımı etkisiz. Ripple, yeniliği teşvik eden düzenleyici bir ortam oluşturmak için acil eylem çağrısında bulundu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse bir basın açıklamasında, “Ripple’ın Fairshake’e katkıları, seçmenleri kriptonun gelecekteki rolü ve Washington’daki bazı politika yapıcıların kripto karşıtı duruşunun yarattığı riskler hakkında eğitmeye kararlı olduğumuz birçok yoldan biridir” dedi. “Seçilmemiş düzenleyiciler milyonlarca Amerikalıya fayda sağlayan yenilikçiliği ve ekonomik büyümeyi engellerken kripto endüstrisi sessiz kalmayacağız ve kalmamalı. Kripto endüstrisi, önemli bir değişiklik görene kadar bu çabayı sürdürmeye kararlı.”

Ripple, komisyonun Ripple’ı federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekle suçladığı 2020’den bu yana SEC ile uzun süreli bir hukuk mücadelesine dahil oldu. Bu anlaşmazlık çözümsüz kalıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir