Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.004
% 5.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.004
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Ripple CEO’sundan Flaş Açıklama: %100 Artacak

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, kripto para piyasası 2024 yılında önemli bir büyümeye tanık olacak. Garlinghouse, piyasa değerinin yıl sonuna kadar iki katına çıkarak 5 trilyon dolarlık şaşırtıcı bir değere ulaşacağını öngörüyor. Genel kripto para piyasası değeri halihazırda %60 artarak 2,58 trilyon dolara ulaştı.

Büyümedeki Temel Faktörler

Bu öngörülen sıçramaya katkıda bulunması beklenen birkaç faktör var. İlk ABD spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayı, piyasanın meşrulaştırılması ve kurumsal yatırım çekmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. Ek olarak, yeni Bitcoin madenciliğinde üretilen Bitcoin sayısını azaltan bir olay olan yaklaşmakta olan Bitcoin halving’in arz şoku yaratması ve potansiyel olarak fiyatı yükseltmesi bekleniyor.

Ripple CEO Regülasyonda Netlik Bekliyor

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki devam eden hukuki mücadeleye rağmen, Garlinghouse ABD’de olumlu düzenleyici gelişmeler konusunda umutlu olmaya devam ediyor. ABD’deki yaklaşan seçimlerin, yeni hükümetin sektöre daha kripto dostu bir yaklaşım benimsemesine yol açabileceğine inanıyor. Kripto paraların daha fazla ana akım haline gelmesi için daha net bir düzenleyici çerçeve şart olarak görülüyor.

Garlinghouse’un yükseliş tahmini, diğer sektör liderleri tarafından da yankı buluyor. Kripto para borsası Gemini’nin CEO’su Marshall Beard, Bitcoin fiyatının 2024 sonunda 150.000 dolara ulaşmasını bekliyor. Önde gelen isimlerden gelen bu kolektif iyimserlik, kripto para piyasasının geleceği için parlak bir tablo çiziyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir