Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.718
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.718
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple CEO’sundan Çarpıcı XRP, Bitcoin ve Piyasa Tahminleri!

Paris’teki Blockchain Haftası’na katılan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse; XRP, Bitcoin ve genel piyasaya yönelik yorumlarını paylaşırken ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile aralarındaki dava hakkında da açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Ripple CEO’su SEC ile süregelen davalarından bahsetti

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, firmasının SEC ile devam eden yasal savaşta bir sonuç alacağından emin. Paris Blockchain Haftası etkinliğinde CNBC ile konuşan CEO, “Dava, yaklaşık 15 ay önce başladığında umduğumdan çok daha iyi gitti,” ifadelerini kullandı. ABD’deki yasal savaşların ve buna bağlı bürokrasinin uzun süreli doğasına atıfta bulunarak, adalet çarklarının yavaş hareket ettiğini ekledi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere şirket, bir yıldan fazla bir süredir ABD düzenleyicisi ile bir yasal mücadelede yer alıyor.

Ripple, bu hafta devam eden davada bir hakimin, SEC’in düzenleyicinin XRP ve diğer tokenlerle nasıl başa çıktığına ilişkin çıkar çatışmaları olduğu iddia edilen e-postaların içeriğini düzenleyemeyeceğine karar vermesiyle bir zafer elde etti.  Garlinghouse ayrıca kriptoların bir menkul kıymet olup olmadığına dair yasaların net olmadığını, bu nedenle davanın zorlu ilerlediğini söylüyor.

Bitcoin ve XRP arasındaki fark

Mahkeme konuşmaları dışında piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve XRP arasındaki farklara dikkat çeken Garlinghouse, işlem maliyeti az olan XRP’nin Ripple tarafından hızlı ve güvenli ödeme sağlamak için kullanıldığını belirtiyor. Öte yandan BTC’nin ödeme sürecinde kullanılması açısından işlem ücretlerinin yüksekliğine ve işlem yavaşlığına dikkat çekti.

Ancak BTC’nin, “dijital altın” olarak iyi bir konumda olduğunu ima etti.  Genel kripto para piyasası için olumlu yorumlar sarf eden CEO, bu düşüncesinin arkasında enflasyon, kripto paraların kurumsal şirketlerdeki çeşitli sorunları çözmesi gibi faktörler olduğunu dile getiriyor. Yazım sırasında XRP yüzde 7.9’luk bir artış ile 0.78 dolardan el değiştiriyor. Bu sırada, Bitcoin ise yüzde 2.1’lik bir düşüş ile 40.292 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir