Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.361
% 4.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.361
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Ripple CEO’su, Kripto Regülasyonları ile İlgili Konuştu

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, FTX’in çöküşü gibi olayların tekrar yaşanmaması için caydırıcı önlemler alınması gerektiğini düşünüyor.

Garlinghouse, regülasyonlar söz konusu olduğunda Crypto Council CEO’su Sheila Warren ile görüş birliğine vardığını söyledi.

Warren, atmış olduğu tweet’te, regülatörlerin FTX’in çöküşünün ardından caydırıcı önlemler alması gerektiğini ifade etti. Bununla birlikte hesap verilebilirliğin artırılmasını ve bu tür sahtekarlıkların en başta önlenmesinin gerekli olduğunu altını çizdi.

Ripple CEO’su, FTX borsasının bir dolandırıcılık planı gibi çalıştığını öne sürdü. Garlinghouse’a göre kripto para sektörü henüz gelişme aşamasında olduğundan dolandırıcıları cezbediyor. Kripto sektörü olgun hale geldiğinde bu tip problemlerin ortadan kalkacağına inanıyor.

Geçtiğimiz gün Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın hayal gördüğünü ve günlerinin geriye kalanını hapishanede geçirmesi gerektiğini söyledi.

Sam Bankman-Fried, müşteri fonlarının Alameda’ya aktarıldığı iddialarını reddetmeyi sürdürdü. Hatta daha da ileri giderek yaşananlara ilişkin cezai bir sorumluluğunun olduğunu düşünmediğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir