Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$58.901
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 58.901
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ripple CEO’su, Hangi Altcoin’lere Sahip Olduğunu Açıkladı!

Ripple CEO’su ve kurucusu Brad Garlinghouse, yakın tarihli bir CNBC etkinliğinde, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri etrafındaki “kabileciliğin” yeni gelişen endüstrinin büyümesini engellediğini açıkladı. Ayrıca elinde hangi altcoin projelerinin bulunduğunu da açıkladı. İşte detaylar…

Ripple CEO’su, Blockchain Zirvesi’ne katıldı

Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde CNBC’ye Garlinghouse, kripto para birimi alanındaki kabilecilik uygulamasının kendisine göre sağlıklı olmadığını kaydetti ve “kutuplaşmanın sağlıklı olmadığını düşündüğünü” belirtti. Garlinghouse, XRP dışındaki diğer dijital para birimlerini benimsemenin Ripple’ın yerel kripto para biriminin yükselişini durdurmayacağına inanıyor.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 1.3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet satmakla suçlanan Garlinghouse’a göre, Ripple’ın (XRP) CEO’su olmak, diğer önemli kripto para birimlerini benimsemesini engellemedi ve tuttuğu coin’leri aşağıdaki gibi söyledi:

Bitcoin sahibiyim, Ethereum (ETH)’a sahibim, diğer bazı coin’lere de sahibim. Bu endüstrinin gelişmeye devam edeceğine kesinlikle inanıyorum.

Bitcoin maksimalistleri hakkında ne düşünüyor?

Garlinghouse, fonlarını yalnızca belirli bir kripto para birimine (Bitcoin) adayan yatırımcıların isimlerinden bahsetmezken, “sadece Bitcoin’i savunan bazı yatırımcılar var” ifadelerini kullandı ve “Bitcoin ve diğer kripto para birimleri etrafındaki kabilecilik, 2 trilyon dolarlık piyasanın tamamını geri tutuyor.” diye ekledi. Örneğin, eski Twitter CEO’su ve Square Inc.’in kurucusu Jack Dorsey, birkaç kez Bitcoin’e destek verdiğini açıkladı ve en iyi varlık sınıfının gelişimini teşvik etmek için araştırmalara sponsor oldu.

Dorsey, bu yılın başlarında bir Bitcoin maksimalist olduğunu ve yakın gelecekte Ethereum dahil başka bir kripto para birimini benimsemeyi düşünmediğini belirtmişti. Benzer şekilde, gelen iş zekası şirketi MicroStrategy’nin CEO’su ve kurucusu Michael Saylor, şirketin nakit rezervinin büyük bir yüzdesini Bitcoin’e dönüştürmesine öncülük etti. Şirket sürekli olarak Bitcoin satın aldı ve dünyanın en büyük kripto para biriminden 129.000’den fazla ekledi. Bu maksimalizm hakkında yorum yapan Garlinhouse, çoğu temsilcinin esas olarak sahip oldukları kripto para birimi için ajitasyon yapacağından, uygulamanın ABD milletvekillerine lobi yapma çabalarını boşa çıkardığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir