Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.314
% 3.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.314
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ripple Baş Mühendisi Gemiyi Terk Ediyor

Ripple baş mühendisi Nik Bougalis XRP 10 yaşına girerken paylaşmadığı hedeflerinden dolayı şirketten ayrılacağını açıkladı.

Ripple’ın baş mühendisi Nik Bougalis, ayrılık açıklamasında başka bir Blockchain veya Web3 şirketinde çalışmayacağını aktardı. Bu kararı kendine başka ufuklar çizmek için aldığını aktardı.

Ripple’ın Baş Mühendisi Nik Bougalis Şirketten Ayrılıyor

Ripple’ın baş mühendisi Nik Bougalis, kendine yeni ufuklar açmak amacıyla XRP onuncu yaşına girerken şirketten ayrılıyor. Kişisel hedeflerini açıklamasında paylaşmayan Bougalis, başka bir Blockchain veya Web3 firmasına katılmayacağını da dile getirdi.

Nik Bougalis attığı Tweet’te şöyle yazdı:

“Ripple’da geçirdiğim on yıl harika (eğer yorucu ve tükenmeyi de kapsıyorsa) bir yolculuktu. Sevdiğim bir proje üzerinde, inandığım bir şeyde çalışıyorum ancak bu birkaç hafta içinde sona erecek”

Bougalis, Kasım ayında yayımlanması planlanan NFT’lerin tanıtımı dahil olmak üzere defterin kod tabanında bir dizi gelişmeyi denetledi.

Bogalis’in ayrılışı Ripple’ın Ethereum tabanlı akıllı sözleşmelerle uyumlu bir XRP Ledger projesinin test aşamasındayken geldi. Bu teknoloji Ripple’ın daha büyük Ethereum Sanal Makinesi yazılımına aşina olan geliştiricilerin kodlarını Ripple ile paylaşmasına olanak tanıyabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir