Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.684
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.684
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ripple, BAE ile Pakistan Arasındaki Ödeme Koridoruna Güç Katıyor

Ripple’ın teknolojisi, BAE ile Pakistan arasında anında havale göndermek için kullanılacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pakistan’ın en büyük özel bankalarından Bank Alfalah, bir havale koridoru açmak için Abu Dabi merkezli havale ve döviz şirketi LuLu Exchange ile güçlerini birleştirdi. İki ülke arasındaki ödemeler, RippleNet Cloud hizmeti yardımıyla gerçekleştirilecek.

Bu yılın başlarında LuLu Exchange, Hindistan ve Mısır’a da havale koridorları açtı.

Pakistanlılar Birleşik Arap Emirlikleri’nin toplam nüfusunun kabaca %12,5’ini oluşturuyor. BAE aynı zamanda Pakistan için ikinci en büyük havale kaynağıdır. Bank Alfalah CEO’su Atif Bajwa yaptığı açıklamada, Ripple‘ın iki ülke arasındaki finansal köprüleri güçlendirmeye yardımcı olduğunu söylüyor:

“RippleNet ile olan ortaklık, Lulu Exchange ile ortaklığımızı derinleştirmemize ve BAE’de ikamet eden Pakistanlılar ile evlerindeki aileleri arasındaki mali köprüleri güçlendirmemize yardımcı olacak.”

Daha önce bildirildiği üzere, Saudi British Bank bu ayın başlarında kurumsal müşterilere anında ödeme sağlamak için Ripple teknolojisini kullanmaya başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir