Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.712
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.712
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Raydium Saldırganı, 2,7 Milyon Doları Taşıdı

Raydium

Blockchain güvenlik firması tarafından paylaşılana göre, Raydium saldırganı miksere 1.774,5 Ether gönderdiği açıklandı.

Kripto sektöründeki firmalar bilgisayar korsanlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Solana merkezli DeFi protokolü Raydium’a bir saldırı gerçekleşmişti. Borsa sahibinin hesabının ele geçirilmesi ile gerçekleşen saldırıda saldırgan, wSOL ve Raydium dijital varlıklarından oluşan fonları ele geçirdi.

Fonlar Tornado Cash’e Aktarılıyor

Blockchain güvenlik firması CertiK tarafından yapılan bir uyarıda, fonların Tornado Cash’e taşıdığı açıklandı. Saldırgan kripto mikserine yaklaşık 1.774,5 Ether gönderdi.

Raydium ekibi, kayıplar nedeniyle, saldırıların kurbanlarını telafi etmek için, kayıp tokenleri satın almak ve istismardan etkilenenlere geri ödeme yapmak için bir plan önerdi.

Bilgisayar korsanları fonları hareket ettirmeye devam ederken, bu onlar için her zaman bir kazanç olarak sonuçlanmıyor. Son zamanlarda, merkezi kripto borsaları Binance ve Huobi, Harmony One bilgisayar korsanları tarafından kaçırılan fonları tespit edip dondurmayı başardı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, güvenlik ekiplerinin o sırada 2,5 milyon dolar değerinde olan 121 Bitcoin’i hackerlardan kurtarmak için Huobi ile işbirliği yaptığını bildirdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir