Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.430
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.430
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ravencoin (RVN) Neden Yükseliyor? 13 Eylül 2022

CoinGecko verilerine göre Ravencoin son 24 saatte yüzde 14’ten fazla yükseliş kaydetti. Peki Ravencoin neden yükseliyor?

Ravencoin neden yükseliyor? Ravencoin’deki yükselişin sebebi ne? Son 24 saatte durgun piyasada yüzde 14’ten fazla yükseliş gösteren Ravencoin neden bu kadar yükseldi gelin beraber bakalım.

Ravencoin Neden Yükseliyor?

Ravencoin, Proof of Work konsensüs algoritmasını kullanan birkaç blockchain’den biri. Ethereum’un yaklaşan ağ yükseltmesiyle beraber Proof of Work konsensüsünden Proof of Stake konsensüsüne geçirecek adımlardan en büyük ve belki de en önemlisi. Ethereum’un Proof of Stake’e geçişiyle beraber birçok Ethereum madencisi operasyonlarını taşıyacak başka bir çıkış yolu arıyor.

Bu noktada da Ravencoin gibi Proof of Work coin’leri öne çıkıyor.

Ravencoin’in grafiği Kaynak: CoinGecko

Ravencoin, Ethereum’un Merge’ünün yaklaşmasıyla beraber ilgi çekici hale geldi. Bu yüzden yükselmeye başlayan Ravencoin’in ağdaki hareketliliği de artmış durumda.

Ravencoin Hashrate Kaynak: 2Miners

Ravencoin’in ağ hash oranı, 6 Eylül’deki 2,79 Th/s’den, yazı yazıldığı an itibariyle 6,46 TH/s’ye gelirken hash oranı geçen hafta ile kıyaslandığında önemli ölçüde arttı. 2miners.com’dan alınan verilere göre, ağ zorluğu da 37.78K’dan 83.12K’ya çıkarak 2 kat artış gerçekleştirdi.

Ravencoin ağ zorluğu Kaynak: 2miners

Tüm bu veriler gösteriyor ki Ethereum’un Merge’ü ile birlikte kayan ilgiden bir kısmını Ravencoin çekebilmiş durumda. Bununla birlikte yükseliş gösterdiğini söylemek de mümkün.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir