Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.388
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.388
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Raoul Pal, İki Ethereum Rakibinin ETH’yi Geçmeye Hazırlandığını Söyledi

Real Vision CEO’su Raoul Pal, en iyi Ethereum (ETH) rakiplerinin büyük artışlar yaşayacağını düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Goldman Sachs eski yöneticisi, InvestAnswers ile yaptığı yeni bir röportajda, portföyünün %82’sinin Ethereum‘da olmasına rağmen, akıllı sözleşme platformları Solana (SOL) ve Terra’nın (LUNA) bu döngüde ETH’den daha iyi performans göstereceğini düşündüğünü söyledi.

“Öyleyse neden bütün param orda değil? Çünkü kesinliğin az olduğunu düşünüyorum. Ağ etkileri daha az belirgin. Bu nedenle, daha küçük bir yatırım yapmam gerekiyor. Ancak ETH’nin yükselmeyi durduracağını düşünmüyorum. Önümüzdeki 10 yıl içinde tüm alan 100 kat artacak, böylece birçok farklı kriptoyu destekleyebilir ve yine de para kazanabilirsiniz.”

ETH, son 24 saatte yaklaşık %5 oranında yükseliş yaşadı. Lider altcoin yazının yazıldığı sırada 4.715,95 dolardan işlem görüyordu.

Pal, ETH’nin önümüzdeki haftalarda değerinin iki katından fazla artacağını tahmin ediyor. Ayrıca, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığının yaza kadar 40.000 dolara kadar fırlayabileceğini ve “temel durumun” ETH’nin en geç Mart ayına kadar 20.000 dolara ulaşacağını belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir