Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.668
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.668
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ramp, KYC Düzenlemesi Yapacak!

Ramp, kullanıcıların kaydolmasını ve kripto ticaretini daha da kolaylaştırmak amacıyla müşterilerin tek yapması gereken vergi kimlik numarası ve bir selfie sağlamak olduğu yeni bir program başlatıyor.

Şirket, bir müşterinin resmi kimlik belgesinin kaliteli bir fotoğrafını gönderme zorunluluğunun ortadan kaldırılmasıyla daha fazla kişinin kaydolacağına inanıyor. Ramp, hizmeti ilk olarak Güney Amerika’nın en büyük ekonomisi olan Brezilya’da başlatıyor.

Ramp’ın Ticaret Direktörü Jose Jimenez-Mancha yaptığı açıklamada, “Giriş engellerini azaltarak, belgesiz KYC, dijital para birimlerinin kitlesel olarak benimsenmesini sağlamada önemli bir rol oynayabilir.” “Belgesiz KYC’yi ilk olarak Brezilya’da başlatıyoruz ve 2024’e kadar diğer bölgelere de yayacağız.”

Şirket’in KYC politikasına yapılan bu güncelleme, Brezilya’nın ulusal dijital ödeme platformu Pix ile entegrasyonunu takip ediyor.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında duyurulan bu atılım, aynı zamanda 200 milyondan fazla kişinin yaşadığı ülkede müşterilerin katılımını kolaylaştırmak için de tasarlandı. İnsanların bir akıllı telefon uygulaması kullanarak ürün satın almasına ve birbirlerine para göndermesine olanak tanıyan Pix, Brezilyalıların çoğunluğu tarafından kullanılıyor.

Tespit Süreci

Kişilerden resmi kimlik fotoğrafının istenmemesi, Ramp’ın KYC protokollerinin verimli bir şekilde çalışmasını ve insanların söyledikleri kişi olmasını sağlamak için gerekli özeni göstermesi gerektiği anlamına geliyor. Ancak şirket, Ramp’ın doğrudan Brezilya hükümetiyle çalışmadığını, bunun yerine gerekli kontrolleri gerçekleştirebilecek üçüncü bir tarafla işbirliği yaptığını söyledi.

Şirket, yeni girişimin Ramp’in diğerlerinin yanı sıra MetaMask, TrustWallet, BitPay gibi entegrasyonlara sahip platformlara kaydolmayı ümit eden kullanıcılara yardımcı olacağını söyledi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir