Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.987
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.987
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Radarınıza Almanız Gereken 3 NFT Coin Açıklandı!

Ocak ayındaki 12,6 milyar dolarlık zirveye kıyasla, Haziran ayında NFT satışları 1 milyar doların biraz üzerinde gerçekleşti. Toplam 93 müşterisi olan BAYC NFT’leri, önceki haftaya göre %8’lik bir düşüş yaşadı. Böylece, 11,7 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Görünüşe göre, NFT coin projeleri de kripto para piyasasındaki düşüşün etkisi altında kalıyor. Günümüzün kripto para piyasası hâlâ yatay hareket ediyor. Ancak Bitcoin ve Ethereum desteği tutmayı başardı. Bazı Metaverse kripto paraları, son birkaç hafta içinde %20’den fazla arttı. Böylece, hafif bir yükseliş momentumuna işaret etti.

Radarınıza almanız gereken Metaverse ve NFT coin projeleri

Kripto para piyasası düşmeye devam ederken, bazı NFT coin projeleri yükseliş sinyali veriyor. Coinmuhendisi.com olarak, radarınıza almanız gereken 3 NFT tokeni sizin için derledik. Gelin birlikte inceleyelim.

ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE) Bored Ape Yacht Club ekosisteminde kullanılmak üzere tasarlandı. Ethereum tabanlı bir NFT coin olarak, değeri son 30 günde yüzde 65 düştü. Devam eden kripto para piyasası çöküşü, tokenin oyunla ilgili diğer varlıklardan çok daha fazla değer kaybetmesine neden oldu. Bununla birlikte APE ile ilişkili olan Bored Ape Yacht Club NFT’leri de muazzam miktarda değer kaybetti. Bilindiği üzere ApeCoin sahipleri, BAYC NFT topluluğunda oy kullanarak, yönetime katılma imkânı buluyor. Şimdi gelin APE fiyatına bakalım.

APE, 5,0 dolarlık direnç seviyesinin üstesinden gelemezse, rotayı tersine çevirecektir. Bu yaşanırsa kripto paranın, önemli destek seviyesi olan 4,20 dolara geri dönmesi mümkün. Bununla birlikte, düşük oynaklığın fiyat hareketine nötr olduğu düşünülmektedir. Orta vadede, APE’nin bir kez daha yükselişe geçmesi için 5.0 dolardaki direnç seviyesini geçmesi gerekiyor. Bu yaşanırsa NFT coin, fiyatını 5,0 dolar bariyer seviyesinin üzerinde tutmalı. Böylece 7,0 dolardaki direnç seviyesine ulaşabilir.

Decentraland (MANA)

Bir Metaverse ve NFT coin olan MANA da radarınıza almanız gereken kripto paralar arasında yer alıyor. Piyasadaki en son düşüşe rağmen, Decentraland piyasa değeri açısından en büyük projelerden biri. Mevcut olarak 1,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Aslında, metaverse etrafındaki vızıltı, MANA’nın 2021’de iyi bir yükseliş yılı geçirmesine yardımcı oldu. Ancak aşağıda gösterilen, ayı piyasası daha sonra tüm kârların silinmesine neden oldu. MANA fiyat seviyelerini inceleyelim.

NFT coin kısa süre önce 0,94 dolardaki direnç seviyesini aştı. Ancak psikolojik engelleri aşamadı. 0,67 dolar veya 0,76 dolardaki destek seviyelerine bir kez daha geri dönebilir. Ancak düşüş tezi, Boğalar 0,94 dolardaki direnç seviyesini geçip bunun üzerinde kapanırsa geçersiz olacaktır. Bu yaşanırsa, 1,0 dolar ve 1,28 dolardaki önemli direnç seviyeleri MANA için olası hedeflerdir.

Efinity (EFI)

Enjin’in arkasındaki ekip, Ağustos 2021’de piyasaya sürülen Efinity Metaverse blok zincirini yarattı. Efinity’nin ana işlevi, kripto para projeleri ve dApp’ler için bir NFT otoyolu olarak hizmet etmektir. EFI’nin ayrı bir ekonomik yapıya sahip olmasını sağlayan Blockchain, Polkadot üzerine kurulan bir parachaindir. Efinity ve Enjin’in devam eden ekosistem gelişimi, en son fiyat artışına katkıda bulunan bir faktördür. EFI fiyat seviyelerine bakalım.

EFI yakın zamanda 0,15 dolarlık kritik destek seviyesini kaybetti. Bu fiyat seviyesi, önümüzdeki birkaç gün veya hafta boyunca direnç görevi görecek. NFT coin, şu an için 0,13 dolarlık fiyat seviyesinde bir miktar destek buldu. EFI’nin kısa vadeli bir yükseliş eğiliminin aşağı yönlü momentumdan daha ağır basması için 0,15 doları aşması gerekiyor. Bir sonraki direnç seviyesi olan 0.19’a geçerse ulaşılacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir