Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.205
% 3.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.205
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Qredo Token Nedir? Qredo Coinlist Ön Satış;

Qredo, blok zinciri ekonomisine likidite ve sermaye verimliliği getirerek, merkezi olmayan saklama, yerel zincirler arası takaslar ve platformlar arası likiditeye erişim sağlayan oldukça yenilikçi ve genç bir projedir.

Deneyimli kriptograflar, siber güvenlik uzmanları, blok zinciri teknoloji uzmanları, yüksek performanslı uygulama üreticileri ve sermaye piyasası girişimcileri tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiş Kriptografi teknolojisinin en son yeniliklerini kullanarak kripto varlıkların ticaretini yapmak için güvenilir bir ağ sağlar.

Qredo’nun genel amacı yatırım yapılacak varlıklar ve yatırımcılar için merkeziyetsiz bir altyapı oluşturarak herkesin yararlanabileceği bir ağ sunmaya çalışmaktır.

Qredo Token Nedir?

Kullanıcılar; QRDO Tokeni, Qredo ağında işlevsellik ve yönetişim aracı olarak kullanabilmektedir. Qredo ağı kullanıcılarını destekleyen kullanıcı merkezli bir tasarıma sahiptir. Kullanıcılar QRDO bulundurarak doğrulayıcı olabilir ve yıllık getiri sağlayabilirler.

QRDO tokeni Qredo Network programı ve yönetim için bir araç sağlamaktadır. Qredo, Qredo Ağının katılımcılarını ekonomik olarak destekleyen “kullanıcı merkezli” bir teşvik yapısı içerecek şekilde tasarlanmıştır – kullanıcının benimsemesini ve ağın kullanımını teşvik eder. Tasarım, her katılımcının bir ağ etkisi yaratması için gereken teşvikleri dikkate alır. QRDO, doğrulayıcılar ve kazanılan stake getirisi ile stake edilebilir. Qredo’ya özgü, hak edilmemiş QRDO otomatik olarak stake edilir ve stake getirisi tahakkuk eder.

Qredo’yu özel kılan Nedir?

Tek bir başarısızlık noktası yok;

Qredo Ağı, katılımcıların herhangi bir tek hata noktasını ortadan kaldırmasını sağlamak için tasarlanmış ve yapılandırılmıştır. Yerinden yönetim, Qredo ahlakının anahtarıdır ve Qredo, tamamen merkezi olmayan, özerk bir organizasyon (DAO) olma yolunda net bir yol haritası üzerindedir.

Sağlam ve Üst Düzey Güvenlik;

Güvenlik, Qredo geliştirme sürecinin her adımında yerleşiktir. Akıllı sözleşmeler kullanmıyoruz ve tokenları paketlemiyoruz. Öncü teknoloji, Katman 1 özel anahtarlarınızın hiçbir zaman oluşturulmadığı anlamına gelir.

Üstün Ağ sistemi ve Katman 2 Ağ;

Katman 2 ağımız, daha fazla esneklik ve işlem hızının yanı sıra Katman 1 ağlarıyla birlikte çalışabilirlik sağlar. Varlıkları, Katman 1 ağına özgü maliyetlerin çok altında taşıyabilirsiniz.

Varlıklarınızı işe koyun;

Qredo, dijital varlıkların sahipliğini diğer blok zincirlerinde kaydetmek için tek bir blok zinciri kullanır. Bu, herhangi bir Qredo üyesine anında ve ucuza herhangi bir varlık gönderip alabileceğiniz anlamına gelir.

Sahip olunan toplam varlıkların şeffaflığı;

Likidite için hatasız çözümlerle tasarlanmıştır, bu da etkinleştirilen varlıklarda her zaman ticaret yapabileceğiniz anlamına gelir. Qredo ağının bütünlüğü, herhangi bir zamanda Katman 2 fonlarının sahipliğinizin, onları destekleyen Katman 1 fonlarına doğrudan eşit olduğunu doğrulamanızı sağlar.

📌Qredo’nun ödeme gücü şeffaf, doğrulanabilir ve her zaman görülebilirdir.

Kapsamlı Gözetim kuralı kombinasyonları;

Gözetim kuralları, mümkün olan en geniş senaryo ve kombinasyon yelpazesine uyacak şekilde uyarlanabilir. Bu, her işlem veya para çekme işleminde ayrıntılı velayete sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, ölüm veya yaralanma durumunda fonlara erişimin etkinleştirilebilmesini sağlar.

Ultra hızlı yerleşim;

Qredo ağı, temel blok zincirindeki varlıkların 1 saniyeden daha kısa sürede hem yerleşimini hem de teslimini sağlamak için Tendermint teknolojisini kullanır.

  • Biliyor muydunuz; Qredo Projesini destekleyen firmalar arasında; En büyük Amerikan Kripto borsası Coinbase, En büyük kripto türev borsalarından Deribit, Celcius Network gibi firmalar bulunuyor.

Coinlist Qredo Token Ön Satış Detayları

  Seçenek 1 Seçenek 2
SATIŞ TARİHLERİ 8 TEMMUZ 2021 17:00 UTC 8 TEMMUZ 2021 23:00 UTC
CLIFF 2 Ay (8 Eylül 2021’e kadar) 6 Ay
SERBEST BIRAKMAK 0 12 ay boyunca haftalık dağıtım
SATIN ALMA LİMİTLERİ MIN: $100 MAX: $500 MIN: $100 MAX: $1000
TOPLAM ARZ 1 MİLYAR TOKEN
TOPLAM ARZIN %’si %3 %1
TOKEN SAYISI 30 MILYON 10 MILYON
TOKEN BAŞINA FİYAT $0.50 $0.225

Yeni Coinlist ön satışı Qredo hakkında önemli bilgiler ve Quiz sorularının cevaplarının bulunduğu videomuza göz atmayı unutmayın. İyi Seyirler;

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Qredo Token Nedir? Qredo Coinlist Ön Satış;” te bir düşünce

  1. fatih türkmen diyor ki:

    sevgili coin mühendisleri qredo coinin 2.opsiyonunu coinlistten almıstım ama coınlıstin qredo agiyla bir alakası kalmamıs dıye duydum 6 ay sonra acılacaktı kııtler ben sımdı bu coınlerı nasıl ve nereden alacagım cuzdan mı acacagım yoksa coınlıst cuzdana mı gelecek lutfen bu konudakı varsa bılgılerınızı bana soyleyebılırmısınız yanı benım sımdı ne yapmam lazım bana bır yol gosterın 2.opsıyondan alanlar ne yapacak nasıl yol ızleyecek lutfen yardım edın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir