Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.425
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.425
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

QCP Sermaye: Bitcoin Büyük Kırılma İçin Hazır

QCP

ABD’de en son Tüketici Fiyat Endeksinin açıklanmasıyla risk varlıklarının dün yükselişe geçmesinden bu yana, QCP Capital bugün yaptığı açıklamada bitcoin fiyatının 74.000 $ seviyelerine geri dönmesini beklediğini söyledi.

Satın alma tarafındaki talebe atıfta bulunan kurumsal firma, QCP Broadcast Telegram kanalında, “Burada bizi 74 bin seviyelerine geri götürebilecek yükseliş ivmesi bekliyoruz” dedi.

“BTC’ye yönelik kurumsal talep, büyük varlık yöneticileri Millennium ve Schonfeld’in AUM’larının yaklaşık %3’ünü ve %2’sini BTC spot ETF’ye yatırmasıyla artmaya devam ediyor,” diye ekledi, Spotta bu yükseliş üzerine Aralık 2024’ü beklediklerini de söyledi.

The Block tarafından dün yayınlanan bir rapora göre, ilk mali çeyrek itibariyle, hedge fonu Millennium Management bitcoin ETF’lerine yaklaşık 2 milyar dolar yatırım yaptı.

Bu arada, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki spot bitcoin ETF’leri dün 3 Mayıs’tan bu yana en büyük günlük net girişini gördü ve bu, Chicago Mercantile Exchange Group’un bitcoin spot ticaretine başlamak üzere olduğu söylentilerinin ortaya çıkmasından önce geldi.

QCP Capital, “Önemli devlet ve kurumların benimsemesi, enflasyonun azalması ve yaklaşan ABD seçimleri ile yıldızlar bu kırılmada aynı hizaya geliyor gibi görünüyor,” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir