Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$67.020
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 67.020
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Q9 Capital, Dubai’de Geçici Kripto Lisansı Aldı

Hong Kong merkezli kripto yatırım şirketi Q9 Capital, Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) geçici kripto lisansı aldığını söyledi.

Kripto piyasasının gelişmesi ile beraber kripto para borsaları da faaliyetlerini genişletmek için çalışmalar gerçekleştiriyor. Son olarak Q9 Capital‘e Dubai’de geçici kripto varlıklar (VA) lisansı verildi. Q9 Capital, Dubai’de bölgesel bir merkez kurmayı planlıyor.

Dubai’den Q9 Capital’e Geçici Kripto Lisansı

Dubai, Binance, Crypto.com ve FTX gibi birçok borsaya yasal olarak faaliyet göstermeleri için imkan sağlayarak yeni bir kripto merkezi haline geliyor.

Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA) tarafından verilen geçici lisans, Q9 Capital’in, belirli değişim ürünlerini ve hizmetlerini önceden nitelikli yatırımcılara ve finansal hizmet sağlayıcılarına genişletmesine olanak tanıyor. Q9, VARA’nın tam işletme lisansıyla, ürün ve hizmetleri, BAE merkezindeki nitelikli yatırımcılara ve finansal hizmet sağlayıcılarına genişletebilir.

Bunun yanında Q9 Capital, hem Dubai’de hem de küresel olarak sürekli genişleyen kripto varlık ekosisteminin geliştirilmesine katkıda bulunmak için Dubai’de bölgesel bir merkez kuracak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir