Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.737
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.737
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

PYTH Network (PYTH) Teknik Analiz: Direnci Kırabilecek mi?

PYTH Network (PYTH), son zamanlarda staking özelliğinin devreye girmesi yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yazıda, PYTH’ın geçmiş fiyat hareketlerini analiz edecek, destek ve direnç seviyelerini belirleyecek ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Geçtiğimiz ay PYTH üzerinde yaptığımız analizde, 0.3629$ seviyesinin günlük kapanışlarda kırılmadığı takdirde, fiyatın yukarı doğru sıralı direnç seviyelerine doğru hareket edebileceğini öngörmüştük. Ancak daha sonra, Binance’in listeleme haberiyle birlikte fiyat, en güçlü direnç seviyemize kadar yükseldi fakat bu seviyeyi kıramadı.

Canlı yayınlarda bahsettiğimiz 0.46$ seviyesinde yatay bir hareket görüldü ve şu anda fiyat, güçlü direnç seviyesini test ediyor.

Bu süreçte, piyasada yaşanan gelişmeler ve bu gelişmelerin fiyatlara etkisi de dikkatle takip edilmelidir. Teknik analiz ve temel faktörlerin yanı sıra, duygusal ve psikolojik faktörlerin de fiyat hareketlerini etkileyebileceği unutulmamalıdır.

PYTH Network (PYTH) Teknik Analiz: Direnci Kırabilecek mi?

Grafiği detaylı incelediğimizde, PYTH’ta şu anda güçlü bir direnç seviyesi içinde olduğumuzu görüyoruz. Bu bölgenin yukarı yönlü kırılmasını beklememiz gerekiyor ancak henüz gerekli teknik göstergeler oluşmuş değil. Hacim açısından bakıldığında, hacmin yavaş yavaş azaldığını ve son yükselişte hacimsiz bir artış olduğunu görmekteyiz, bu da bizi biraz endişelendiriyor ancak direnç kırıldıktan sonra hacimler artabilir. Bu yüzden, PYTH’ta direnç bölgesi olan 0.5577$ seviyesinin desteklenememesi durumunda geri çekilmelerin doğal olduğunu görmeliyiz.

Bu seviyenin kırılmasıyla PYTH’in ilk olarak 0.60$ seviyelerine, daha sonra ise 0.66$ seviyelerine doğru ilerlemek isteyeceğini öngörüyoruz. Ancak bu bölgenin kırılmadığı durumda fiyatta geri çekilmeler yaşanabilir. Bu geri çekilmelerin ortalama olarak 0.40$ seviyelerine kadar sürebileceğini tahmin ediyoruz.

Bu tür analizlerin devamını isterseniz, YouTube kanallarımızı takip ederek, piyasayı yorumladığımız ve sizin gönderdiğiniz altcoinleri değerlendirdiğimiz canlı yayınlara katılmanızı öneririz.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir