Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.851
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.851
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Pozitif Sinyaller ve Güçlü Temellerle PYTH: Yükseliş Bekleniyormu?

Pozitif Sinyaller ve Güçlü Temellerle PYTH: Yükseliş Bekleniyormu?

Pyth Network (PYTH) tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

PYTH, güzel haberlerle birlikte 0.44 direncini aşmayı başardı ve 0.61 fiatına kadar sağlam bir yükseliş yakaladı. Şu an geri çekilme yaşanmış olsa da, 0.4540 seviyesinden aldığı tepki ile 0.4868 fiatına kadar yükselmiş durumda.

Grafikteki senaryo olumlu gözüküyor ve eski direnç seviyesini destek haline getirerek tepki almış durumda. Ayrıca düşüşle birlikte oluşan gap boşlukları da kapatıldı ve şu an yükseliş için olumlu bir senaryo mevcut.

İlginizi çekebilir: Galxe Nedir? Coin Mühendisi Galxe’de!

PYTH için bir diğer önemli indikatör para akışıdır. PYTH’te para akışı, insanların stake etmek için spot piyasada güçlü alımlar yapmaya devam etmesiyle sağlanıyor. Bu durum, fiatın yukarı yönlü hareket etmesini destekliyor. Eğer bu tür airdrop haberleri devam ederse, PYTH’te kısa zamanda yeni bir atak görmemiz oldukça muhtemel hale gelebilir.

Eğer PYTH üzerindeki bu ivme devam ederse, bir süre sonra 1 dolar fiatını görmesi muhtemel hale gelecektir.

PYTH 4 Saatlik Grafiği
PYTH 4 Saatlik Grafiği

İndikatörler tarafında da olumlu sinyaller var. Stochastic RSI (Stoch RSI) yukarı yönlü bir hareket gösteriyor ve RSI da pozitif bir durumda, yükseliş eğilimi sergiliyor. Eğer her iki indikatör de bu şekilde pozitif sinyaller göstermeye devam ederse, PYTH’te bir yükseliş daha görebiliriz.

PYTH Rsı İndikatörü
PYTH Rsı İndikatörü
PYTH Stochastic RSI İndikatörü
PYTH Stochastic RSI İndikatörü

Likitasyon haritasında önemli bir birikim bulunmamakla birlikte, ufak bir miktar likidasyon 0.45 fiat bandında birikmiş durumda. Bu durum, grafikteki bu seviyenin alıcılar için çekici olduğunu gösteriyor. Ancak, bu birikim PYTH tarafında olumsuz bir senaryoya yol açacak kadar büyük değil. 0.44 üzerindeki kapanışlarda pozitif senaryo hakim olmaya devam edecektir.

PYTH Likitasyon haritası
PYTH Likitasyon haritası

Long/Short oranlarına dikkat ettiğimizde, dün Short pozisyonların baskın olduğu bir tabloya karşın, bugün Long pozisyonların hakimiyeti gözlemleniyor. Ufaktan gelen long pozisyonların ağırlık kazanması, para akışını desteklemeye devam ederse, bu durum pozitif bir senaryo oluşturarak yükseliş için olumlu bir atmosfer sağlamış olacaktır.

PYTH Long/Short oranları
PYTH Long/Short oranları

PYTH Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir