Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.882
% 3.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.882
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Popüler Trader, XRP’nin Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Sadece Bir Direnç Uzakta Olduğunu Söyledi

Popüler bir kripto stratejisti ve trader’ı, XRP için tüm zamanların en yüksek seviyesine giden yolu açmak için aşması gereken çok önemli bir direnç alanını vurguladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Anonim analist Credible, XRP’nin şu anda her seferinde bir seviye aldığını ve yüksek zaman dilimi (HTF) direncini kırdığında tüm zamanların en yüksek seviyelerine gidebileceğini öngörüyor.

“HTF’de 1.70 doları geçmeyi başardığımızda, kesinlikle yeni ATH’yi hedeflemeye başlayacağız… Burada bu bölgenin genel olarak neden bu kadar önemli olduğunu görebilirsiniz.”

Credible’ın grafiğine göre, 1.50 dolar – 1.70 dolar arasındaki alan Temmuz ayında dibe vurana kadar kripto varlık için çok aylı bir ayı trendini ateşleyen Mayıs ayındaki kırılma noktası.

Bitcoin’e bakıldığında Credible, BTC’nin 62.000 dolarlık desteği yeniden test ettikten sonra kısa vadeli bir sıçrama için hazır olduğunu söylüyor.

“[BTC] önce dipleri almaya karar verdi. Şimdi 66.000 dolara geri çalışıyor. BTC burada yerel olarak daha düşük bir düşüş sağlarken, çoğu alt birimin bunu YAPMADIĞINI unutmayın. Bu iyiye işaret.”

8 Kasım’da Bitcoin 67.000 doların üzerine çıktığında Credible, rallinin yetersiz kalacağını ve BTC’nin kısa vadeli bir geri çekilme yaşayacağını tahmin etti.

Kripto stratejisti, eşler arası ödemeler için halka açık bir ağ olan Hedera Hashgraph’a (HBAR) da bakıyor. Credible’a göre, HBAR kritik bir seviyenin üzerine çıktıktan sonra yükselişe geçiyor.

“Bayanlar, baylar aşağıda bahsettiğim arz bölgesinin üzerinde ilk onaylanmış günlük kapanışımızı aldık (0,42 dolar). Kemer bağlayın. Sabrınız cömertçe ödüllendirilmek üzere.”

Credible ayrıca, son genel düzeltmeye rağmen çoğu altcoinin yükseliş eğiliminde olduğunu da belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir